Apartmány Alpská Perla

Slovinsko, Goriško, Cerkno

Apartmány Alpská perla

    Slovinsko, Goriško, Julské Alpy, Cerkno
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Apartmány Alpská perla

Apartmány Alpská perla se nacházejí v nadmořské výšce 1275 m s úžasným výhledem do kraje, moderním vybavením, domácím prostředím. K apartmánům je možný příjezd autem, ale je zde omezený počet parkovacích míst. Hosté mají k dispozici několik saun, masáže, v zimě servis lyží a půjčovnu, klubovnu, dětskou hernu, bezplatné WiFi. Kauce 150 Eur/apartmán se skládá na místě.

Apartmán I. (2-4 osoby)

typ 2+2, plocha 50,50 m2, kuchyň, denní místnost s 2 lůžky, ložnice s 2 lůžky, koupelna, WC, moderně zařízené, TV, WiFi, fén, toustovač, mikrovlnná trouba

Apartmán II. (4-6 osob)
typ 4+2, plocha 58,50 m2, patrový apartmán, v přízemí ložnice s 2 lůžky, kuchyň, denní místnost s 1 pomocným lůžkem, koupelna s WC, na horním patřem další ložnice s 2 lůžky a 1 přistýlkou, moderně zařízené, TV, WiFi, fén, toustovač, mikrovlnná trouba

Apartmán III. (4-8 osob)
typ 6+2, plocha 79,50 m2, patrový apartmán, v přízemí ložnice s 2 lůžky, kuchyň, denní místnost s 1 pomocným lůžkem (2 osoby), koupelna s WC, na horním patře další ložnice s 2 lůžky a 2 přistýlkami, WC, koupelna. Moderně zařízené, TV, WiFi, fén, toustovač, mikrovlnná trouba

Na vyžádání je možné zakoupit apartmány až pro 11 osob.

Stravování: vlastní

Zvláště oblíbená je restaurace Alpská Perla v horní části lyžařského střediska, kde můžete ochutnat kulinářské lahůdky a užít si zábavu během lyžování nebo i po.

Ski resort Cerkno:
Lyžařské středisko Cerkno je nejmodernější, nejbezpečnější a uživatelsky velmi příjemné lyžařské středisko ve Slovinsku, vhodné pro rodinné lyžování. To potvrzují všichni lyžaři, kteří se sem vracejí rok co rok, aby si zde užili báječné lyžování. Středisko má 2 šestisedačky, 2 čtyřsedačky, 2 dvousedačky a 2 vleky. areál má 70 ha, celkem 18 km udržovaných lyžařských sjezdovek a 5 km běžeckých tratí. Jízda na sowboardu je povolena. Dále je k dispozici lyžařská škola a školka, speciální pás pro výuku malých dětí, ski servis, restaurace pro občerstvení atd.Na vrchu lyžařského centra Cerkno, kde se nachází restaurace Alpská perla.

Platby na místě:

Parkování 5 Eur/auto/noc

Závěrečný úklid: 30 Eur/apartmán I. a II, 48 Eur/apartmán III. - VI

Pobytová taxa  se platí na místě.

osoba 18+ platí 2,40 Eur/noc, dítě 7-17,99 let platí 1,35 Eur/noc

Dítě do 6,99 let platí administrativní poplatek ve výši 0,35 Eur/noc.

Pobytová taxa může být během sezony upravena (zvýšena na základě místní vyhlášky).

Kauce 150 Eur se skládá při příjezdu, vrací se v den odjezdu. Nástup od 15.00 hodin, opuštění apartmánu do 10.00 hodin.

Malý pes za příplatek 16 Eur/den/pes. Pokud pes poničí ubytovací prostory, bude požadována finanční náhrada při odjezdu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 442 634
dnes 8–19 h

Slovinsko

Vyhledávaná oblast pro letní i zimní dovolenou. Země sice malá rozlohou, ale o to více rozmanitá, má co nabídnout každému návštěvníkovi. Překrásná příroda, průzračná jezera, majestátní hory, města s bohatou historií a milí hostitelé dávají příslib k nevšedním zážitkům.

Slovinsko - více informací