Apartmány Borgo Patresi

Itálie, Elba, Patresi

Apartmány Borgo Patresi

  Itálie, Elba, Patresi
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis letoviska

Vesnička Patresi je jednou z menších frakcí vyhledávaného místa potápěčů, Capo Sant’ Andrea, které leží ve vzdálenosti cca 4 km. Potápěči jsou do těchto míst přilákáni množstvím prudkých zátok s křišťálově čistým mořem a kilometry opuštěného pobřeží. Samotná vesnička Patresi je položená v úbočí nad mořem s nádherným výhledem na ostrov Capraia. Nedaleko odtud na západní straně Elby je známé skalisko, tzv. Židle Napoleonova, odkud se prý dívával na Korsiku. Při krásném počasí se opravdu rozprostírá přes celý horizont a zdá se téměř na dosah.

Popis objektu

Apartmány BORGO PATRESI (Via la Guardia) leží na klidném panoramatickém místě a dominují nádherným zálivům Patresi a Sant’ Andrea. Jsou vzdáleny cca 13 km od většího centra, v samotné vesničce Patresi je menší obchod s potravinami i restaurace. Komplex je tvořen dvěma sousedními budovami a třetí vzdálenou cca 30 m. Všechny apartmány jsou pěkně vybaveny, mají samostatný vchod, vlastní sociální zařízení, Wi-Fi, TV, klimatizaci, verandu, terasu nebo balkon.

Vzdálenost od

pláže 1,2 km, centra s obchody ve městečku menší obchod s potravinami a restaurace 13 km

Pozice objektu v letovisku

klidné místo

Ubytování

apartmán, Classic bilo 4 -

ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládacím dvougaučem a kuchyňským koutem.

(max. 4 osoby, počet ložnic 1)
přízemí nebo patro, balkon nebo terasa, panoramatický výhled, klimatizace, bez patrových postelí, TV, Wi-Fi na pokoji, lednice, sprcha, zahradní nábytek, parkoviště, nástupní dny sobota, min. pobyt standardně 7, příjezd od 16:00 do 20:00, odjezd od 08:00 do 09:00

Další informace k ubytování od CK

Vnější bazén: neni
Klimatizace: zdarma
Televize: ano
Lednička: ano
Internet: ano

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Apartmány Borgo Patresi
Typ pláže: kamenitá, oblázková, skalnatá
Vzdálenost od pláže: 1200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 595 838
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-apartmany-borgo-patresi-elba-italie-z1595838/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací