Apartmány Fink

  Slovinsko, Obala in Kras, Portorož

Apartmány Fink

    Slovinsko, Portorož
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Slovinsko, Portorož apartmány Fink se nacházejí v klidné části letoviska nad resortem st. Bernardin, 15 min od centra, 10 min od obchodu a 5 min chůze od pláže

Ubytování

apartmánový dům poskytuje ubytování bez stravy ve 3 apartmánech pro 2-5 osob. Studio MONO2 - jednopokojové studio pro 2 osoby, je vybaveno manželskou postelí, kuchyňským koutem, koupelnou, terasou. Apartmán TRILO4 - pro max. 4 osoby tvoří dvě dvoulůžkové ložnice, kuchyňka, koupelna, terasa. Apartmán TRILO5 - pro max. 5 osob tvoří dvě ložnice, kuchyňka, koupelna, balkon. Všechny apartmány se nacházejí v přízemí, jsou vybaveny klimatizací (za příplatek), internetovým připojením (zdarma) a sat. TV.

Vybavení

parkovací místa, klimatizace (za příplatek), wi-fi připojení, sat. TV

Stravování

vlastní

Pláž

pláž s navezeným hrubým pískem klesá pozvolně do moře a je ideální pro rodiny s malými dětmi. Místy betonové nebo travnaté plochy vhodné k opalování. Na plážích bary s občerstvením.

Sport a zábava

procházky, cyklistické stezky vhodné i pro in-line brusle, tenisové kurty, sportovní hala, malé fotbalové hřiště, basketbal, volejbal na pláži, mini golf. Za příplatek je možné navštívit termální centrum v hotelích LifeClass s relaxačními a léčebnými programy.

Doprava

vlastní

565 656 610 Číslo zájezdu: 760 641
dnes 8–19 h

Slovinsko

Vyhledávaná oblast pro letní i zimní dovolenou. Země sice malá rozlohou, ale o to více rozmanitá, má co nabídnout každému návštěvníkovi. Překrásná příroda, průzračná jezera, majestátní hory, města s bohatou historií a milí hostitelé dávají příslib k nevšedním zážitkům.

Slovinsko - více informací