Hotel Appartementhaus Huber

  Rakousko, Salcbursko, Abersee

4/5

Apartmány Huber

    Rakousko, Horní Rakousko, Abersee am Wolfgangsee
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • příjemný apartmánový dům
  • vlastní koupaliště u jezera Wolfgangsee
Popis hotelu

Příjemný apartmánový dům. Vlastní koupaliště u jezera Wolfgangsee.

Poloha

v centru města Abersee. Kavárny a restaurace cca 100 m. Jezero Wolfgangsee s vlastním koupalištěm vhodným pro děti, s koupacím můstkem, velkou loukou s lehátky a slunečníky je vzdáleno 300 m.

Vybavení

apartmánový dům s 12 apartmány, recepcí, společenskou místností. Velká uzamykatelná místnost pro kola. Lehátka a slunečníky k dispozici.

Ubytování

jednopokojové apartmány (F3F): pro až 3 osoby, cca 28 m2, strana k jezeru nebo do zahrady, obývací pokoj s dvoulůžkovou postelí a pohovkou. Apartmány jsou vybaveny sat. TV, rádiem, telefonem, jídelním koutem, kuchyňským koutem (el. sporák, chladnička, kávovar, toustovač), balkonem, sprchou a WC.

Dvoupokojové apartmány (F4G): pro až 4 osoby, cca 40 m2, strana k jezeru, obývací pokoj s dvoulůžkovou postelí, malý dětský pokoj s patrovou postelí, vana, jinak jako F3F.

Třípokojové apartmány (F5H): pro až 5 osob, cca 50 m2, strana do zahrady, obývací pokoj s pohovkou na spaní, dvoulůžkový pokoj a pokoj se 2 oddělenými lůžky, vana, jinak jako F3F.

Dvoupokojové apartmány (F6J): pro až 6 osob, cca 56 m2, strana k jezeru, 2 obývací pokoje s dvoulůžkovou a jednolůžkovou postelí, 2x sat. TV, 2x sprcha, 2x WC, 2x kuchyňský kout, jinak jako F3F.

Stravování

bez stravy.

Internet

WiFi zdarma.

Děti

veřejné hřiště cca 100 m. Dětská postýlka pro děti do 3 let zdarma, od 4 do 11 let cca 4 €/den. Rezervace v CK, platba na místě. Maximální počet osob na pokoji nesmí být překročen.

Info

parkování: parkoviště zdarma; domácí zvíře: cca 5 €/den; lázeňská taxa: cca 2 €/den/osoba od 17 let, platba na místě; cena ubytování zahrnuje: elektřinu, vodu, topení, závěrečný úklid a veškeré prádlo s výměnou 1x týdně; příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci, 23.6.-13.7. denně /4 noci, 14.7.-24.8. sobota/7 nocí; začátek/konec nájmu: 16-22/6-10 h.

Ušetřete

Sleva za včasnou rezervaci: 5% sleva při rezervaci do 1.4.2018.

Výhodný termín: 7=6/14=12 při pobytu 1.5.-14.7.2018 a 1.9.-31.10.2018.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Appartementhaus Huber ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 889 859
dnes 8–19 h

Hodnocení

19. nejlepší hotel v destinaci Salcbursko

4/ 5 7 recenzí

Jana srpen 2015 Úžasná dovolená. Určitě se rádi do tohoto apartmánu zase vrátíme, byli jsme moc spokojení. Krásné okolí, ostatní krásy oblasti Salzkammergut na dos... celá recenze

Šárka Petráňová duben 2015 Přjemné rodinné apartmány v srdci Solné komory. Velmi příjemné rodinné apartmány kousek od jezera Wolfangsee s výhledem na hory. Ubytování pro 5-člennou rodinu s dětmi v 3-pokoj... celá recenze

Lacka březen 2015 Apartmány Huber Rakousko. Za požadovanou cenu výborné služby.... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-apartmany-huber-horni-rakousko-rakousko-z889859/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací