Apartmány K+M+B

Rakousko, Korutany, Bodensdorf

Apartmány K+M+B s bazénem

  Rakousko, Korutany, Rakouská jezera, Villach, Bodensdorf, Gerlitzen, Ossiacher See
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

apartmánový dům se nachází blízko centra městečka Bodensdorf, přímo u Ossiašského jezera, na úpatí hor Gerlitzen Alpe. Obchody a restaurace do 10 min pěší chůze.

Ubytování

Apartmánový komplex skládá se z 2, které jsou propojené. Nabízí apartmány pro 2-5 osob všechny s kuchyňkou nebo kuchyňským koutem (kávovar), koupelnou a WC, SAT-TV, většina má i balkón nebo terasu a některé výhled na jezero.

Apartmány Typ A pro 2 dospělé a 2 děti (46 m2) – 1 dvoulůžková ložnice (manželská postel, může být francouzská či 2 lůžka), obývací pokoj s rozkládacím gaučem nebo jen výklenek s gaučem či 2 lůžky, předsíň s kuchyňským koutem, koupelna a WC, SAT-TV, lodžie. Na vyžádní apartmán pro 2 dospělé a 3 děti.

Stravování

vlastní

Vybavení

bazén (20x5 m), pračka na mince, parkoviště zdarma, internet wi-fi v lobby zdarma.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Apartmány K+M+B
Vzdálenost od sjezdovky: 6000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 164 348
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-apartmany-kmb-s-bazenem-korutany-rakousko-z2164348/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací