Apartmány Ladislav Kiss

Slovensko, Jižní Slovensko, Vel'ký Meder

APARTMÁNY LADISLAV KISS - Rekreační pobyt - Veľký Meder

  Slovensko, Jižní Slovensko, Velký Meder
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Termální koupaliště je rozsáhlý, v lese situovaný komplex s celoročním využitím. Zdejší léčivá termální voda blahodárně působí na pohybové ústrojí včetně kloubů a celkovou regeneraci lidského organizmu. Cca 10 min od apartmánů se nachází termální koupaliště. Kromě pobytu na termálním koupališti můžete navštívit vodní dílo Gabčíkovo (18 km), hlavní město Slovenska Bratislavu, Dunajskou Stredu (20 km), Komárno (35 km), hlavní město Maďarska Budapešť a tržiště v Gyoru v Maďarsku. Ubytování ve dvou apartmánových domech naproti sobě.

V nejbližším okolí se nachází Termální koupaliště Velký Meder – navštivte celoročně otevřený komplex bazénů s vodou z termálních pramenů, jedinečných atrakcí pro děti a relaxace pro Vás.

Ubytování

V prvním apartmánovém domě je čtyřlůžkový apartmán se dvěma pokoji se společným sociálním zařízením a kuchyňkou. Ve druhém apartmánovém domě v přízemí jsou dva dvoulůžkové apartmány, každý má svůj vchod, vlastní sociální zařízení a kuchyňku. V podkroví je čtyřlůžkový apartmán, který má dva pokoje se společným sociálním zařízením a kuchyňkou pro tyto pokoje. V každém apartmánu je TV/SAT. Ubytování je celkem pro 12 osob.

Bonusy

Sleva 10% na keramické výrobky – platí při každé rezervaci

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 071 739
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací