Hotel Apartments Lara

  Černá Hora, Budva, Petrovac na Moru

APARTMÁNY LARA***

  Černá Hora, Bar, Petrovac, Sutomor
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis zájezdu

Atraktivní turistický resort Čanj leží mezi Petrovacem a Sutomore a zdobí ho 1.100 m dlouhá písečná zlatá pláž. Nedaleko je slavná Královská pláž považovaná za perlu Jadranského moře".

Ubytování

apartmán - Leží v klidné části letoviska Čanj, 80 metrů od pláže, poskytující pohodlí a klid. Moderně vybavená studia (1/2, 1/3, 1/4) jsou vybavena koupelnou, WC, balkónem, TV, internetem, lednicí, plně vybavenou mini-kuchyní a klimatizací. Novinkou v domě bude panoramatický výtah, který překonává problém s výstupem do vyšších pater.
Vedle apartmánové budovy se nachází nový moderní komfortní restaurant, kde v příjemné atmosféře můžete očekávat kvalitní místní kuchyni.
Exkluzivně pro hosty Lary letos na části pláže lze pronajmout slunečníky se 2 lehátky a malý stoleček. Plážový servis se platí na recepci.

"

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Apartments Lara **
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 783 383
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-apartmany-lara-barska-riviera-cerna-hora-z783383/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Černá Hora

Černá Hora je menší nedávno vzniklý stát, který leží u Jaderského moře. Většina území je hornatá s vrcholy přesahujícími i 2 500 metrů nadmořské výšky. Pobřeží dlouhé téměř 300 km je tvořeno písčitými a oblázkovými plážemi, kouzelnými zálivy i mohutnými útesy. Malebnou krajinu dotváří vesničky, historické památky, starobylá města i moderní přímořská letoviska. Krásy Černé Hory jsou podobné těm chorvatským. Velkou výhodou je ale méně rozvinutý turistický ruch a klidnější prostředí. V Černé Hoře je také mnohem více pláží písečných a místní destinace jsou daleko lépe dostupné letecky. Pobřeží Černé Hory je velmi oblíbené pro potápění, plachtění a všechny možné vodní sporty. Přírodní podmínky země jsou velmi vzácné, méně obydlené části Balkánského poloostrova obecně zaručují pozoruhodnou faunu a flóru.

Černá Hora - více informací