Apartmány Libárdiová

Slovensko, Jižní Slovensko, Vel'ký Meder

5/5

APARTMÁNY LIBÁRDIOVÁ - Rekreační pobyt 2 noci

  Slovensko, Jižní Slovensko, Velký Meder
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

K dispozici je zahrada, kde můžete relaxovat, pro děti je připravenépískoviště. Termální koupaliště je rozsáhlý, v lese situovaný komplexs celoročním využitím. Zdejší léčivá termální voda blahodárněpůsobí na pohybové ústrojí včetně kloubů a celkovou regeneraci lidskéhoorganizmu. Kromě pobytu na termálním koupališti můžete navštívit vodnídílo Gabčíkovo (18 km), hlavní město Slovenska Bratislavu, Dunajskou Stredu(20 km), Komárno (35 km), hlavní město Maďarska Budapešť a tržištěv Györu v Maďarsku.

V nejbližším okolí se nachází Termální koupaliště Velký Meder – navštivte celoročně otevřený komplex bazénů s vodou z termálních pramenů, jedinečných atrakcí pro děti a relaxace pro Vás.

Ubytování

V apartmánovém domě: Ubytování ve dvoulůžkovém,čtyřlůžkovém a pětilůžkovém apartmánu. Pětilůžkový apartmán seskládá z dvoulůžkové a třílůžkové ložnice. Každý apartmán mávlastní sociální zařízení a kuchyňský kout (plynový sporák, ledničkaa základní nádobí).

V hlavní budově (1. poschodí): Ubytování vedvoulůžkovém, třílůžkovém a čtyřlůžkovém pokoji. Všechny třipokoje mají vlastní sociální zařízení a pro tyto pokoje je k dispozicivelká společná kuchyň (plynový sporák, varná konvice, lednička aTV/SAT). Ubytování ve čtyřlůžkovém studiu s vlastním sociálnízařízením a kuchyňským koutem.

Slevy

Parkování v uzamykatelném dvoře zdarma. Dítě do 6 let bez nároku nalůžko 80 Kč/noc se dvěma platícími osobami na pokoji.

Bonusy

Sleva 10% na keramické výrobky – platí při každé rezervaci

565 656 610 Číslo zájezdu: 842 897
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Jižní Slovensko

5/ 5 1 recenzí

Mona červenec 2023 Apartmány Libárdiová, Velký Meder. apartmány Libárdiová, Velký Meder naprosto úžasné... celá recenze

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací