Apartmány Panorama

  Rakousko, Tyrolsko, Längenfeld

Apartmány Panorama

  Rakousko, Ötztal, Rakouské termály, Tyrolsko, Längenfeld, Oetz / Hochötz, Sölden Arena
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Nepřehlédněte

Krytý bazén a wellness v ceně pobytu !

Skipas

Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha

Längenfeld (1.250 m) - obec cca 12 km od Söldenu, nachází se zde Aquadom, jehož návštěvu vřele doporučujeme. Dům se nachází v části Oberlängenfeld, zastávka skibusu u domu.

Ubytovaní a vybavení

V domě k dispozici wellness s krytým bazénem, vodopádem a lehátky, sanunou, infrakabinou a relaxační místností. Ubytování v následujících typech apartmánů: • APT-A pro 2-4 osoby (cca 45 m2) - ložnice s 2lůžkem, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, vybavená kuchyně, koupelna s vanou, sprchou, WC, balkon • APT-B pro 4-6 osob (cca 56 m2) - 2x ložnice s 2lůžkem, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, vybavená kuchyně, koupelna se sprchou, WC, balkon • APT-C pro 4-6 osob (cca 70 m2)- 2x ložnice s 2lůžkem, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, vybavená kuchyně, koupelna se sprchou, WC, balkon • APT-D pro 4-6 osob (cca 75 m2) - 2x ložnice (1x s 2lůžkem, 1x s 2lůžkem), obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a jídelním koutem, koupelna s vanou a sprchou, WC oddělené, terasa nebo balkon • APT-E pro 2-4 osoby (cca 50 m2) - ložnice s 2lůžkem, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a jídelním koutem, vybavená kuchyně, koupelna s vanou, WC, terasa nebo balkon. • APT-Landhaus pro 4-6 osoby (cca 65 m2) - 2x ložnice s 2lůžkem, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a jídelním koutem, koupelna se sprchou a WC, balkon. • APT-Ötztal pro 4-6 osoby (cca 60 m2) - 2x 2lůžková ložnice - 1x se sprchou a WC, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a jídelním koutem, koupelna s vanou, samostatné WC, balkon. • APT-Tirol pro 4-6 osoby (cca 75 m2) - 2x 2lůžková ložnice, obývací pokoj s jídelním koutem, 2x sprcha a WC, balkon. Je vytvořen z tradičních materiálů, které vytvářejí domácí pocit. • APT-Längenfeld pro 2-4 osoby (cca 50 m2) - 2lůžková ložnice, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a jídelním koutem, vybavená kuchyně, sprcha a WC, balkon. Je vytvořen z tradičních materiálů, které vytvářejí domácí pocit. • APT-Ulli pro 2-3 osoby (cca 65 m2) - ložnice s 2lůžkem, pokoj s rozkládacím lůžkem, obývací pokoj s jídelním koutem, vybavená kuchyně, koupelna s vanou, samostatné WC, balkon. Apartmány jsou vybavené telefonem, TV, wi-fi připojením. Kuchyně v apartmánu je vždy vybavena vařičem, zapékací troubou, ledničkou, kávovarem, mikrovlnnou troubou a myčkou nádobí. Parkování: u objektu zdarma

Popis stravovaní

vlastní (s možností vaření ve vybavené kuchyňce).

Doprava

vlastní

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 570 716
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací