Hotel Apart Romantica

Rakousko, Tyrolsko, Kappl

5/5

Apartmány Romantica

    Rakousko, Tyrolsko, Kappl
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • na slunečné straně Kapplu, s překrásnou polohou na svahu
  • regionální slevová karta Silvretta Card zdarma
Popis hotelu

Na slunečné straně Kapplu, s překrásnou polohou na svahu. Regionální slevová karta Silvretta Card v ceně.

Poloha

centrum města cca 1 km.

Vybavení

6 apartmánů.

Ubytování

Dvoupokojové apartmány (F1G/F2G/F3G/F4G): pro až 4 osoby, cca 42 m2, obývací pokoj s pohovkou na spaní a dvoulůžkový pokoj. Apartmány jsou vybaveny sat. TV, rádiem, telefonem, sprchou, WC, jídelním a kuchyňským koutem (4 plot. el. sporák, kávovar, trouba, rychlovarná konvice, chladnička).

Třípokojové apartmány (F5H): pro 5 osob, cca 60 m2, obývací pokoj, dvoulůžkový pokoj, třílůžkový pokoj, terasa, jinak vybavení jako F2G.

Třípokojové apartmány (F4L): pro až 4 osoby, cca 93 m2, obývací pokoj s pohovkou na spaní a 2 ložnice, balkon, jinak vybavení jako F2G.

Čtyřpokojové apartmány (F5M): pro až 5 osob, cca 95 m2, velká kuchyň s myčkou nádobí, obývací pokoj s pohovkou, 1 dvoulůžkový pokoj, 1 třílůžkový pokoj, 2x sprcha, WC, 2x balkon. Vybavení jako F2G.

Stravování

bez stravy. Donáška pečiva za poplatek. Možnost rezervování snídaně nebo polopenze na místě. Snídaně (cca 9 €/dosp. os.), dítě (do 14 let) cca 6 €. Polopenze: večeře na vyžádání (cca 25/30 €/osoba).

Sport/aktivity

zdarma: kola k zapůjčení.

Internet

za poplatek.

Děti

1x týdně jízda na ponících. Hřiště a minizoo. Vybavení pro nejmenší. Dětská postýlka do 3,99 let zdarma, na vyžádání v CK, maximální počet osob na pokoji smí být překročen.

Další výhody

karta výhod Silvretta Card zdarma, která zahrnuje: využití horských lanovek ve městech Ischgl, Kappl Galtür a See. Vstup do koupališť a krytých bazénů. Muzeum Matthiase Schmida, využití zpoplatněné místní komunikace Silvreta-Hochalpenstrasse. Různé další výhody a slevy u smluvních partnerů.

Info

parkování: parkoviště nebo garáž zdarma; domácí zvíře: ne; lázeňská taxa: cca 2,50 € den/os. od 15 let; cena ubytování zahrnuje: veškeré ložní prádlo s výměnou 1x za 14 dní, vodu, závěrečný úklid; na místě se platí: elektřina dle elektroměru (cca 0,36 €/Kwh). Kauce cca 51 €; příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci; začátek/konec nájmu: 15/9.30 h.

Ušetřete

Sleva za včasnou rezervaci: 8% při rezervaci do 1.4.2018.

Výhodný termín: 7=6/14=12 při pobytu 16.6.-30.6.2018 a 1.9.-29.9.2018, 10=9 při pobytu 16.6.-29.9.2018.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Apart Romantica
Vzdálenost od sjezdovky: 2500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 889 870
dnes 8–19 h

Hodnocení

12. nejlepší hotel v destinaci Tyrolsko

5/ 5 3 recenzí

Renata srpen 2016 Skvělé ubytování v Rakousku. Dovolená, která rozhodně stojí za to!... celá recenze

Milda duben 2014 Recenze hoteleu Romantika. ubytování velmi dobré, vybavení kuchyňky na úrovni, celkové prostředí velmi hezké... celá recenze

Dede březen 2014 Ischgl. Dovolená naplnila očekávání.... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-apartmany-romantica-tyrolsko-rakousko-z889870/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací