Hotel Appartements Rosenstöckl

  Rakousko, Korutany, Gundersheim

Gundersheim, apartmány Rosenstöckl - léto

  Rakousko, Korutany, Nassfeld / Hermagor, Gundersheim
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Korutany – nejjižněji položená spolková země Rakouska přitahuje svými teplými jezery a nádhernou kopcovitou, horskou krajinou. Blízká Itálie má blahodárný vliv na zdejší podnebí, které má jižní slunečný charakter. Vzdálenost z Prahy cca 500 km.

Rodinná apartmánová residence Rosenstöckl se nachází v údolí Gailtal ve vesničce Gundersheim v blízkosti Kirchbachu. K lanovce Milleniums Express v Tröpolachu a do Nassfeldu jezdí zdarma pravidelný shuttle bus – zastávka je před budovou. Ve vzdálenosti 50 m od apartmánového domu je další dům Forellenhof, který patří do celkového komplexu a zde je k dispozici zdarma sauna a bazén. Krytý bazén v Kötschachu je vzdálen 8 km. Poloha apartmánového domu je ideálním výchozím bodem pro výlety do okolí a pro cykloturistiku.

Ubytování

komfortní a stylově zařízené apartmány s plným příslušenstvím:
Apartmány Typ A pro 5 osob (cca 55 m2 ) : 2x dvoulůžkový pokoj, obývací místnost s rozkládacím gaučem, balkonem a vybaveným kuchyňským koutem (lednice, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, kávovar, mixér), toaster), fénem, Sat-TV, radiem, telefonem a trezorem.
Apartmány Typ B1 pro 5 osob (cca 72 m2): 1x dvoulůžkový pokoj, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a 1x gaučem pro 1 osobu, kuchyň (lednice, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, kávovar, mixér), toaster), balkonem, Sat-TV, radiem, telefonem, trezorem a fénem.
Apartmány Typ B pro 2-4 osoby (cca 52 m2): 1x dvoulůžkový pokoj, obývací místnost s rozkládacím gaučem pro 2 osoby s balkonem a s vybaveným kuchyňským koutem (lednice, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, kávovar, mixér), toaster), fénem, Sat-TV, radiem, telefonem a trezorem.
Dětské postýlky na vyžádání ZDARMA. Přístup na internet za poplatek – na místě.

V termínech 08.07. - 18.08. je minimální pobyt na 4 noci, v ostatních termínech minimální pobyt na 3 noci.
Speciální nabídka: 5=4, pobyt na 5 nocí, platba za 4 noci, 7=5, pobyt na 7 nocí, platba za 5 nocí,
platí v termínech: 21.04. - 07.07. + 19.08. - 13.10.2018

Stravování

vlastní. Možnost zakoupení snídaní na místě: 5-10.9 let 5 € / den, 11-13.9 let 7 € / den, od 14 let 8 €./ den.

Vybavení

recepce, snídaňová místnost, parkoviště. Sauna, bazén a služba praní je zdarma ve vedlejším penzionu Forellenhof. Děti mohou využít dětské hřiště s atrakcemi a ping pong. Pro odpočinek je k dispozici trávník.

Domácí mazlíčci

jsou vítáni, za příplatek 5 €/ noc, platba na místě.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Appartements Rosenstöckl ****
Vzdálenost od sjezdovky: 8000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 012 586
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací