Salinera Apartmány Salinera Resort

  Slovinsko, Obala in Kras, Strunjan

4/5

Apartmány Salinera: Pobyt v apartmánech 4 noci

    Slovinsko, Jadranské pobřeží, Obala in Kras, Slovinské termály, Strunjan
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Apartmány Salinera Premium

Apartmány Salinera Premium *** jsou součástí rezortu Salinera ležícího v Strunjanském zálivu mezi městy Strunjanem a Piranem přímo u Jaderského moře. Rezort je obklopen nádhernou zahradou se vzrostlými jehličnany a bohatou středomořskou vegetací. Na poblízkou štěrkovou pláž je to jen 150 - 300 metrů. Rezort kromě nádherné polohy s překrásným výhledem na záliv nabízí elegantní wellness centrum, saunový svět,  širokou nabídku masáží a kosmetických služeb a možnost využívat místní bioenergetický park se 12 energetickými body, které harmonizují tělo i duši.

Mapka rezortu s označením umístění hotelů a apartmánů

Ubytování

Salinera apartmány Premium jsou po celkové rekonstrukci.  Nacházejí se v menších rekreačních budovách 300 metrů od moře. Hostům jsou k dispozici jedno a dvoupokojové apartmány pro 4 až 6 osob. Všechny apartmány jsou laděné do středomořských tonů s dominujícími prvky slunce, moře a soli. 

Menší 1pokojové apartmány (28 m2) se skládají z denní místnosti s manželskou postelí a rozkládacím gaučem pro jednu nebo dvě osoby, kuchyňského koutu, koupelny se sprchou a terasy nebo balkonu.

Větší 2ložnicové apartmány (42 m2) se skládají z obývacího pokoje, dvou ložnic s manželskou postelí nebo samostatnými lůžky, kuchyňského koutu, koupelny se sprchou a terasy nebo balkonu.

Součástí výbavy všech apartmánů je klimatizace a  bezplatné Wi-Fi. Uživatelské jméno a heslo se hostům zobrazí po zapnutí televize.
V ceně ubytování je spotřeba elektřiny, vody a využití ložního prádla, které se mění jednou týdně. Ručníky se mění 2× týdně.

Hotelové služby a vybavení

Součástí rezortu je tří a čtyřhvězdičkový hotel,  obchůdek, elegantní restaurace s terasou, Areta bar, plážový bar, animační programy pro děti, miniklub a venkovní dětské hřiště. Parkování je pro hosty zdarma.

Wellness služby a bazény

Součástí komplexu je wellness centrum s krytým bazénem s mořskou vodou a dětským brouzdalištěm (bazén je mimo provoz v období července a srpna), velký venkovní bazén s mořskou vodou a menší dětský bazén. Hosté mohou využit slunečníky a lehátka. . Velká zahrada s bazény sahá až k pláži. Na pláži je možnost si pronájmout plážový set (2 lehátka + slunečník) za 15 EUR.

Najdete zde rovněž svět saun s bylinkovou saunou, finskou saunou, infra saunou, parní lázní, vířivkou, soláriem a nabídkou masáží. Nechybí ani kosmetické služby včetně manikúry a pedikúry, tělového peelingu, detoxikace a meditačních technik.

Bioenergetický park Salinera

V srdci rezortu poblíž moře se nachází výjimečný park s bujnou vegetací a  12 energetickými body, které harmonizují tělo i duši.

Sport a rekreace

Milovníci aktivního odpočinku zde mají k dispozici tenisové kurty, stolní tenis, a půjčovnu horských kol. Okolí je ideální pro provozování cykloturistiky, pěší turistiky a vodních sportů

Tipy na výlety

Pěší procházkou lze z hotelu dojít do nádherné přírodní rezervace Strunjan. Za návštěvu určitě také  stojí návštěva nádherného historického městečka Piran, který je vzdálen 4,5 km.

Zvířata

Pobyt se zvířetem je možný na vyžádání a za příplatek ve výši € 25.

Parkování

Hosté apartmánů Salinera mohou parkovat svá vozidla na řádně označených parkovištích před rekreačními budovamiy nebo v garáži u hotelu Salinera.

Základní cena zahrnuje

  • 4x ubytování v apartmánech, volný vstup do vnitřního plaveckého bazénu (zavřený v červenci a v srpnu), vstup do venkovního bazénu a na pláž (15.6. - 15.9.), animační programy (červenec, srpen), parkování

Základní cena nezahrnuje

  • registrační poplatek 1€ / osoba / pobyt, pobytová taxa 2,5€ / osoba / den
  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Název hotelu dle pořadatele: Apartmány Salinera: Pobyt v apartmánech 4 noci ***
Lokalita dle pořadatele: Slovinsko, Strunjan

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Salinera Apartmány Salinera Resort ***
Typ pláže: molo
Vzdálenost od pláže: 80 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 600 188
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Obala in Kras

4/ 5 1 recenzí

Katka červenec 2016 Apartmán Salinera. Pobyt byl pěkný... celá recenze

Slovinsko

Vyhledávaná oblast pro letní i zimní dovolenou. Země sice malá rozlohou, ale o to více rozmanitá, má co nabídnout každému návštěvníkovi. Překrásná příroda, průzračná jezera, majestátní hory, města s bohatou historií a milí hostitelé dávají příslib k nevšedním zážitkům.

Slovinsko - více informací

Nezávazná objednávka

Apartmány Salinera: Pobyt v apartmánech 4 noci
    Slovinsko, Jadranské pobřeží, Obala in Kras, Slovinské termály, Strunjan

Cena
9 755 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 600 188

Pobyt

celá ubytovací jednotka
0
14 070 Kč
povinný příplatek za polopenzi - dítě do 12 let
0
1 680 Kč
povinný příplatek za polopenzi - osoba
0
2 720 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
275 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
170 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč