Apartmány Strasser

Rakousko, Štýrsko, Ramsau am Dachstein

3/5

Apartmány Strasser, Ramsau am Dachstein

  Rakousko, Dachstein / Schladming, Rakouské ledovce, Schladming, Štýrsko, Ramsau am Dachstein, Ramsau am Dachstein / Dachsteingletscher (ledovec)
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Dovolená na horách: čerstvý vzduch, čistá voda, hory a 1000 možnosti. Dům nabízí pro všechny aktivity příjemné rodinné prostředí.
Apartmánový dům se nachází na klidném místě na jižním úpatí masívu Dachstein s výhledem na Taury.

Ubytování

Studio "Mitterspitz" - pro 2 osoby, 20 m2
Apartmán "Torstein" - pro 2-4 osoby, 40 m2
Apartmán "Dachstein" - pro 2-4 osoby , 50 m2

vybavení apartmánů: kompletně vybavená kuchyň s kávovarem, SAT/TV, všechny apartmány mají jižní balkón - nádherný výhled, ručníky a ložní prádlo.

Vybavení

parkoviště před domem, lyžárna / kolárna k dispozici, kabelové připojení k internetu v každém pokoji, zahrada, sluneční lehátka

Stravování

vlastní, pečivový servis na kliku lze objednat

V ceně je zahrnutá slevová karta Sommercard Schladming-Dachstein

 Slevová karta Sommercard Vám zajistí bezplatný vstup k více jak 100 turistickým cílům v oblasti Schladming Dachstein a slevy až 50% u 88 bonusových partnerů.

Nenechte si utéct krásy oblasti Schladming - Dachstein. Tato letní turistická karta Vám přinese mnoho zajímavých výhod.
Čeká na Vás bezplatný vstup k více než 100 turistickým cílům v oblasti Schladming Dachstein a u více jak 88 bonusových partnerů získáte slevu až 50% na různé aktivity či atrakce.

Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 445 489
dnes 8–19 h

Hodnocení

4. nejlepší hotel v destinaci Štýrsko

3/ 5 1 recenzí

Michal červen 2019 Michal Martinek. dovolená v pěkném prostředí... celá recenze

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací