Hotel Apart Val Sinestra

Rakousko, Tyrolsko, Kappl

Apartmány Val Sinestra - Kappl Ischgl

  Rakousko, Ischgl / Paznauntal, Tyrolsko, Kappl
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Základní informace

Kappl leží jen 10 km od Ischglu a jednoho z největších skiareálů Tyrolska Silvretta Arena. Milovníkům Après-Ski se vyplatí výlet do nedaleké Párty-obce. Těšte se na napínavé prázdninové dny v Kapplu: Tato Tyrolská obec leží v nadmořské výšce 1.258 m na slunečním svahu údolí Paznaun a nabízí nejlepší podmínky pro rodinnou dovolenou.

Ať sjezdovky nebo snowboard, v nadmořské výšce 2.960 m boduje skiareál s mnoha různými sjezdovkami všech obtížnostních úrovní. Lyžařské školy v Kapplu se postarají o to, aby i nejmenší lyžaři brzo lyžovali samostatně.  

Domácí mazlíčci nejsou povoleni.

Vybavení

Vkusně zařízené apartmány se SAT-TV, rádiem, vysavačem, kuchyňským koutem s lednicí, 4 plotýnky, elektrickým sporákem, horkovzdušnou troubou, myčkou na nádobí a kávovarem. Je zde i balkon   Apartmán typ A - třípokojový apartmán pro 4 osoby (43 m2): je zde šatna, kuchyňský a jídelní kout, 2 ložnice s manželskou postelí, sprchový kout a WC.     Apartmán typ B - třípokojový apartmán pro 6 osob (53 m2): je zde obývací pokoj se šatnou a kuchyňským koutem, gauč pro 2 osoby, 2 x dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí, sprcha a WC.

Ubytování

Jedná se o krásný nový dům ve slunné a klidné části Plattwies. Centrum města je vzdáleno cca 1,5 km, lanovka Dias asi 3 km. K dispozici je kryté parkoviště. Za poplatek je možné praní prádla nebo donáška chleba a mléka.   15% sleva na půjčení lyží v Sport Huber v Kapplu.

Stravování

bez stravy

Poloha

Město Kappl leží ve výšce 1 258 m n.m., Ischgl je vzdálen cca 10 km, Galtür a Landeck 20 km, Innsbruck 92 km.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Apart Val Sinestra
Vzdálenost od sjezdovky: 3000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 266 616
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací