Hotel Apartment Bergsee

  Rakousko, Dolní Rakousko, Lackenhof

Apartment Bergsee

  Rakousko, Dolní Rakousko, Lackenhof
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis zájezdu

Apartment Bergsee se nachází nedaleko lyžařského střediska Lackenhof-Ötscher, které je vhodné pro rodiny s dětmi a také pro nenáročné lyžaře. Apartment prošel v roce 2016 rekonstrukcí a nabízí 5 apartmánů až pro 6 osob.
Bergsee leží 400 m od jezera v Lunz am See, 8 km od Lackenhofu, 25 km od Anaber a 23 km od Mariazellu. V blízkosti se nachází lyžařská oblast Hochkar (30 minut jízdy autem) a Ötscher (1,5 hodiny jízdy autem).

Ubytování

apartmán - Ubytování je zajištěno v apartmánech:
Apartmán 1: 1x dvojlůžko, 1x jednolůžko, rozkládací gauč pro 2 osoby (max. 5 osob)
Apartmán 2: 2x dvojlůžko, rozkládací gauč pro 2 osoby (pro 6 osob)
Apartmán 3: 1x dvojlůžko, rozkládací gauč pro 2 osoby (pro 2 - 4 osoby)
Apartmán 4: 1x dvojlůžko, rozkládací gauč pro 2 osoby (pro 2 - 4 osoby)
Apartmán 5: 1x dvojlůžko, rozkládací gauč pro 2 osoby (pro 2 - 4 osoby)
Všechny apartmány jsou vybaveny sociálním zařízením, TV, plně vybavenou kuchyní, wifi připojením.
TERMÍNY UBYTOVÁNÍ JSOU MIN. NA 3 NOCI. SPECIÁLNÍ TERMÍNY JSOU NA VYŽÁDÁNÍ.

565 656 610 Číslo zájezdu: 777 614
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací