Hotel Appartementhaus Russbach

Rakousko, Salcbursko, Russbach am Pass Gschütt

4/5

Apartmány Russbach

  Rakousko, Dachstein West, Salcbursko, Solná komora, Gosau / Russbach, Russbach am Pass Gschütt
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Základní informace

Tyto příjemné apartmány se nachází v centru města Russbach, jen 300 metrů od dolní stanice lanovky Hornbahn. Obchody s potravinami a restaurace najdete v bezprostřední blízkosti. 

Russbach, městečko s 800 obyvateli, leží v poloze  817 metrů nad mořem a je obklopeno rozlehlým ski areálem Dachstein-West.

Proč si vybrat apartmánový dům Russbach
  • volný vstup na přírodní koupaliště a do vodního parku Russbach
  • volný vstup do zážitkového dětského parku Brunos Bergwelt
  • povoleni domácí mazlíčci (za poplatek)
  • v blízkosti veřejného bazénu v Gosau
Vybavení

Apartmánový komplex je dobře udržovaný s výtahem. Pro hosty k dispozici parkování, sauna a pračka na mince. V přízemí najdete restauraci.

Ubytování

Apartmány: 29-35 m2 – max. pro 2 dospělé + 1-2 děti (do 14,9 let).

Obývací pokoj spojený s ložnicí (jednopokojový apartmán) – manželská postel a rozkládací pohovka pro 1-2 děti, kuchyňský kout s ledničkou, 2plotýnkovým vařičem, kávovarem. Apartmány jsou zařízené částečně s balkonem. V apartmánu koupelna s vanou nebo sprchou a WC. SAT-TV.
Typ A: max. 3 osoby (2 dospělí a 1dítě do 14,9 let)
Typ B: max. 4 osoby (2 dospělí a 2 děti do 14,9 let) 

Aktivity v místě pobytu

Ideální místo pro turistiku a cykloturistiku. Nachází se zde 4 lanové dráhy, které vás dovezou až na vrcholy, ze kterých se Vám naskytnou ty nejhezčí pohledy.

Nabídky tustistické slevové karty - Salzburger Land Card

Check - in: 15:00 - 20:00 hod

Check - out: do 10:00 hod
 

Příplatky a slevy se zobrazí po výběru konkrétního termínu a pokoje.

Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Appartementhaus Russbach
Vzdálenost od sjezdovky: 500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 146 585
dnes 8–19 h

Hodnocení

19. nejlepší hotel v destinaci Salcbursko

4/ 5 2 recenzí

ivetaki únor 2020 Vydařená dovolená. Ubytování příjemné, žádné extra vybavení ani rozloha, ale na týden postačí. Pro někoho tvrdé matrace, mně vyhovovali. Ubytuje Vás ... celá recenze

Host Lyžař únor 2016 Apartmány Russbach. Velmi solidní ubytování, které jsme navštívili již několikrát. Přestože je objekt v centru obce a kolem je obchod, restourace i ba... celá recenze

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací