Hotel Appartements Ioli Village

  Řecko, Chalkidiki, Pefkochori

Appartements Ioli Village

    Řecko, Chalkidiki, Pefkochori
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále

Místo:
Nachází se v Pefkohori Chalkidiki pouhých 300 metrů od písečné pláže. Slavný klášter na hoře Athos, je asi 120 km na Petralona jeskyně cca 50 km. Existuje mnoho barů, restaurací a obchodů cca 200 m od hotelu. Thessaloniki letiště je asi 90 km daleko.

vybavení:
Hotel má 88 pokojů, vstupní halu s recepcí, restaurace, TV místnost, herna, místnost a prádelna, Wi-Fi na veřejných místech, supermarket. Venku je pěkná zahrada s bazénem, ​​dětský bazén, bar u bazénu, sluneční terasa, dětské hřiště místo.

ubytování v rodinném domě:
Apartmány (A1A-A3A / A1C A3C) jsou asi 28 metrů čtverečních a mají kuchyňský kout s lednicí, TV se satelitním příjmem, trezorem, klimatizací, telefonem, vanou nebo sprchou, WC, vysoušečem vlasů, balkonem nebo terasou s výhledem do zahrady. Apartmány (A2B-4B / A2D A4D) jsou prostornější s 32 čtverečních metrů a může ubytovat až 4 osoby, jinak vybavení jako A2A / 2C.

Sport / Zábava:
Příplatek: volejbal. Ve středu Pefkochori do barů, kavárny, diskotéky najít.

Stravování:
Bez stravy, snídaně, polopenze nebo all inclusive. Snídaně formou bufetu. Večeře formou bufetu. All inclusive: vychutnat občerstvení, nealkoholické nápoje a místní Alkholika.

informace:
Hlavní kreditní karty jsou přijímány pro placení v apartmánu hotelu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Appartements Ioli Village ***
Vzdálenost od pláže: 450 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad

Lage:
Das Hotel liegt in Pefkohori in Halkidiki etwa 300m vom flach abfallenden Sandstrand entfernt. Zum berühmten Kloster auf dem Berg Athos sind es ungefähr 120 km und zu den Petralona Höhlen rund 50 km. In ca. 200m Entfernung befinden sich zahlreiche Bars, Restaurants und Einkaufsmöglichkeiten. Der Flughafen von Thessaloniki liegt etwa 90 km entfernt.

Ausstattung:
Das Hotel verfügt über 88 Zimmer, Empfangsbereich mit Rezeption, Restaurant, TV-Raum, Spielzimmer, Zimmer- und Wäscheservice, WiFi in den öffentlichen Bereichen, Supermarkt. Im Außenbereich findet sich eine schön angelegte Gartenanlage mit Swimmingpool, Kinderbecken, Poolbar, Sonnenterasse, Spielplatz.

Unterbringung:
Die Apartments (A1A-A3A / A1C-A3C) sind etwa 28 qm groß und verfügen über Kochnische mit Kühlschrank, SAT-TV, Safe, Klimaanlage, Telefon, Bad oder Dusche, WC, Föhn, Balkon oder Terrasse zur Gartenseite. Die Apartments (A2B-4B / A2D-A4D) sind geräumiger mit 32 qm und bieten Platz für bis zu 4 Personen, sonst Ausstattung wie A2A/2C.

Sport/Unterhaltung:
Gegen Gebühr: Volleyball. Im Ortszentrum von Pefkochori finden sich Bars, Cafe´s, Discos.

Essen & Trinken:
Ohne Verpflegung, Frühstück, Halbpension oder All Inclusive. Buffet zum Frühstück. Abendessen in Buffetform. All Inklusive: außerdem Snacks, Erfrischungsgetränke und lokale Alkholika.

Information:
Gängige Kreditkarten werden in dem Apartmenthotel als Zahlungsmittel akzeptiert.

565 656 610 Číslo zájezdu: 840 984
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-appartements-ioli-village-chalkidiki-recko-z840984/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací