Hotel Armacao De Porto

  Brazílie, Pernambuco, Porto de Galinhas

Hotel Armaçao

    Brazílie, Pernambuco, Porto de Galinhas
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel má 134 pokojů. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, kavárna a bar. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Dále je možné využít službu hlídání dětí a pokojovou službu.

Ubytování

V pokojích je klimatizace a koupelna. K standardnímu vybavení většiny pokojů patří balkón. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a minibar. Na pokoji je telefon, televize a WiFi (zdarma). Komfortně vybavené koupelny mají sprchový kout. Také je tu vysoušeč vlasů.

Sport/aktivity

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. Kdo má rád aktivní dovolenou, může se věnovat mnoha volnočasovým aktivitám, například plážovému volejbalu, cvičení ve fitness studiu, kulečníku a spa. Za poplatek tenis, potápění a masáže. Hotel také zprostředkovává potápění. Objekt nabízí svým hostům také živou hudbu a miniklub.

Stravování

V hotelu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a plná penze.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Armacao De Porto ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 007
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-armacao-pernambuco-brazilie-z1007007/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Brazílie

Brazílie je největší stát v Latinské Americe, jehož teritorium se táhne od východního pobřeží přes amazonské pralesy až k vrcholkům And. Díky tomu nabízí Brazílie různorodost krajiny a podnebí. V Brazílii můžete zdolávat vrcholky hor, brodit se houštinami pralesů nebo odpočívat u modrého moře na sluncem prohřátém písku. Tropické podnebí je zárukou celoroční turistické sezóny. Úředním jazykem je portugalština.

Brazílie - více informací