Hotel Astoria Relax & Spa Resort

  Rakousko, Tyrolsko, Seefeld in Tirol

Astoria Resort ***** Superior

  Rakousko, Seefeld / Leutaschtal, Tyrolsko, Mösern / Reith / Scharnitz, Seefeld, Seefeld in Tirol
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Umístění a vzdálenosti

Centrum: Seefeld 800 m, Veřejný krytý bazén: Seefeld 1,5 km, Potraviny: 800 m, Nakupování: 800 m, Vlakové nádraží: Seefeld 1,2 km, Letiště: Innsbruck 25 km, Resort Nadmořská výška: 1200 m, Bazén / jezero: Seefeld 1,5 km, Lyžařský vlek: Seefeld 600 m.

Vybavení pokojů

Dětská postýlka není možná, koupelna / sprcha / WC, Fén, Župan na zapůjčení: zdarma po celou dobu pobytu, Pantofle na zapůjčení: zdarma po celou dobu pobytu, Klimatizace: částečně zdarma, Posezení, Minibar: placené na místě, Rádio, Telefon, Kabelová TV, WLAN: zdarma, Internet: zdarma, Trezor: zdarma, Nekuřácký.

Typy pokojů, apartmánů

2 lůžkový koupelna / sprcha / WC, Karwendel, dvoulůžkový pokoj, ~ 30 m2, 2 lůžkový koupelna / sprcha / WC / balkon, De Luxe, ~ 35 m2, 3 lůžkový sprcha / WC / balkon, Junior Suite, Grand de Luxe, vzduch klimatizace, ~ 45 m2, 1 lůžko koupelna / sprcha / WC, ~ 30 m2.

Zahrnuto do oblasti fitness a wellness

Wellness oblast: ~ 4700 m2 Děti nad 16 let v oblasti naturismu. Krytý bazén: cca. 6 x 8 m s terasou, ~ 48 m2, venkovní bazén s vnitřním vstupem, parní lázeň, sauna, finská sauna, bio sauna, relaxační místnost, vyhřívaný bazén o rozloze 20 metrů, 800 m2, přírodní jezero Astoria s alpským plážová a relaxační louka, vyhřívaný solný bazén v přírodní zahradě, relaxační místnosti, 200m2, saunový svět (bio a finská sauna, lakonium, parní lázeň, solná jeskyně a Kneippův bazén), relaxační prostor s vodními postelemi, nová Panorama-sauna, : as místně vyslaný, od 7 nocí 1 x na osobu / pobyt Euro 25, -, - Wellness poukázka s výpovědní hodnotou 40, -, -, - (neuzavíratelná v hotovosti, nepřevoditelná).

Fitness a wellness služby na místě

Solárium; Beauty Center, Masáže, Soukromé lázně, Otevírací doba: as místně vyvěšená.

Stravování zahrnuto

Polopenze plus, nápoj na uvítanou: s občerstvením, snídaně formou bufetu, lehká občerstvení: lehká, malá svačina: s polévkovým a salátovým bufetem, salátový bar, odpolední čaj: bufet s koláčem v hotelovém baru a Relaxbar, večeře kurzy): Menu, tématické večery: 1 x týdně slavnostní večeře, čerstvé ovoce celý den na recepci av relaxačním baru, tee volba v relaxačním baru.

Zahrnuté aktivity

Fitness místnost, denně. bezplatný program Sport a aktivity.

Děti

Dětská postýlka; Vysoká židle.

Domácí mazlíčci

Euro 29, - za den splatné na místě bez jídla (v restauraci a v Astoria Alpine Spa povoleno).

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 381 309
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací