Hotel Avalon

  Bulharsko, Slunečné pobřeží

2/5

AVALON

    Bulharsko, Slunečné pobřeží
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází v blízkosti centra letoviska Sluneční pobřeží a 2 km od historického letoviska Nessebar. Letiště je vzdáleno 25 km od hotelu.

Vybavení

Hotel je vhodný pro všechny věkové kategorie a pro rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace s terasou, sejf na recepci (za poplatek), lobby bar a bar u bazénu, Wi-Fi internetové připojení ve společných prostorách hotelu za poplatek, čistírna, obchod se suvenýry, kadeřnictví.

Pokoje

Dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV se satelitním příjmem, fénem, ledničkou, balkónem. Na vyžádání apartmány pro 4 osoby.

Pláž

Hotel je vzdálen 500 metrů od široké písečné pláže. Plážový servis je za poplatek.

Sport

Venkovní bazén, masáže, fitness centrum.

Stravování

All inclusive, které zahrnuje:-snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby-10:00 - 23:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby-15:00 - 16:30 pizza a sendviče v lobby baru

Děti

Bazén.

Poznámka

Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Avalon ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 816 035
dnes 8–19 h

Hodnocení

2/ 5 1 recenzí

David Kratochvil srpen 2015 Hotel Avalon. CK *** presentuje hotel Avalon jako 4 hvězdičkový, ale je to daleko od toho , jak má takový hotel vypadat. Hotel je sice 6 let sta... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-avalon-slunecne-pobrezi-bulharsko-z1816035/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací