Hotel Baía Cristal Beach & Spa Resort

  Portugalsko, Algarve, Carvoeiro

5/5

Baía Cristal Beach & Spa Resort

    Portugalsko, Algarve, Carvoeiro
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Na jednom z nejkrásnějších míst Algarve na vrcholu útesu, klidné prostředí s výhledem na moře. Centrum letoviska Carvoeiro s obchody, restauracemi a bary cca 2 km (ve všední dny hotelový minibus do centra zdarma).

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace, piano bar, kavárna, konferenční sál, kadeřnictví. V zahradě bazén, bar u bazénu a terasa s lehátky, slunečníky a osuškami zdarma.

Pokoje

DR: koupelna/WC (vysoušeč vlasů), klimatizace, TV/sat., trezor za poplatek, telefon, minibar, balkon. DRSV: viz DR, výhled na moře.

Zábava

Animační programy během dne, večer živá hudba.

Stravování

Snídaně a večeře formou bufetu. Možnost dokoupení programu all inclusive.

Pláž

Písečná pláž Vale de Centenaes cca 600 m, přístup částečně po schodech. Lehátka a slunečníky za poplatek.

Program all inclusive

Snídaně, oběd a večeře formou bufetu Lehký snack, zmrzlina (11.00–17.00 hod.) Vybrané místní alkoholické a nealkoholické nápoje (11.00–23.00 hod.) Tenis

Sportovní nabídka

Zdarma: fitness, šipky, obří šachy, stolní tenis, stolní fotbal. Za poplatek: biliár, tenis, půjčovna kol, golfové hřiště cca 3 km.

Pro děti

Dětský bazén, miniklub, herna, hlídání dětí za poplatek, dětská postýlka zdarma (na vyžádání).

Wellnes

Zdarma: vnitřní bazén, sauna, jacuzzi, turecké lázně Za poplatek: masáže, řada léčebných a relaxačních procedur

Internet

Zdarma: internetový koutek (15 min.), WiFi ve společných prostorách. Za poplatek: WiFi na pokojích.

Platební karty

VISA, EC/MC, Diners Club, AMEX.

Doba transferu

70 min

565 656 610 Číslo zájezdu: 912 780
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Algarve

5/ 5 1 recenzí

RM srpen 2017 Úžasná dovolená. Krásná dovolená, nádherné prostředí, vstřícný personál, milí lidé... celá recenze

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací