Bajkal Hotel (Baikal)

  Bulharsko, Slunečné pobřeží

4/5

Baikal Alexandria Club

    Bulharsko, Slunečné pobřeží
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Animace

Karcoolčin dětský klub v češtině a animační programy organizované ve spolupráci hotelových a našich českých animátorů
Také v hotelu Baikal CK Club Vás v létě 2024 přivítají naši animátoři a ve spolupráci s bulharskými kolegy pro Vás přichystají bohatý program. Čeká Vás spousta zábavy, oblíbené aktivity a trocha pohybu při nenáročném sportu. Samozřejmostí v našich klubových hotelech je i dětský klub. Každý den pro ně bude připraveno nové dobrodružství a o nezapomenutelné zážitky je tak postaráno. Večer nezapomeňte na dětskou diskotéku a večerní představení, které si pro vás připravil celý animační tým či místní umělci.
Animační sezona: 20. 6. - 6. 9. 2024
V uvedeném termínu působí v hotelu naši čeští animátoři. Mezinárodní tým v hotelu zpravidla působí po většinu sezony, tj. i v termínech před příjezdem a po odjezdu našich animátorů.
Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být omezeny či může dojít k jejich dočasnému zrušení. Na začátku a na konci uvedené animační sezony může být snížen počet přítomných českých animátorů, mohou být v češtině organizovány především aktivity dětského klubu či mohou být pořádány přednostně aktivity v čistě mezinárodním pojetí. Na úplném začátku a konci celé sezony mohou být i mezinárodní animační programy omezeny a nemusí být pořádána večerní představení.

Doporučení

Příjemná atmosféra tohoto hotelu jsou spolu s ubytováním v komfortních pokojích, službami all inclusive a vynikající cenou jeho největšími přednostmi. Ke spokojenosti našich klientů bezesporu přispějí i naši čeští animátoři, kteří doplní hotelový mezinárodní animační tým - společně tak budou připravovat zajímavý program plný her, soutěží, tanců a jiných aktivit. Kvalitní služby a vynikající kuchyň jsou samozřejmostí. Očekáváte-li od své dovolené odpočinek a zábavu, pak je tento hotel správnou volbou.

GPS

42.686623, 27.708356

Pláž

Prostorná písčitá pláž dlouhá několik kilometrů a postupně se svažující do moře se nachází cca 200 m od hotelu. Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek. Na pláži a v blízkém okolí najdete školy vodních sportů (windsurfingu, kiteboardingu apod.), stánky s občerstvením, bary, kavárny a restaurace. Na vodě si můžete zalyžovat, zajezdit si na vodním banánu či na prkně taženém člunem (wakeboarding), pronajmout si vodní šlapadlo, vodní skútr, windsurfing atd. - vše za poplatek.

Vzdálenost od pláže (cca)

cca 200 m

Vzdálenost od pláže (m)

200

Poloha

Komplex čtyř budov obklopených pečlivě udržovanou zelení se nachází v centrální části letoviska a je vzdálen cca 200 m od pláže.

Štítky

Animace v češtině 20.6.-6.9. Dětský klub 20.6.-6.9. || Písčitá pláž cca 200 m || Komfortní pokoje || Výborná kuchyně || Skvělý servis || Oblíbené letovisko || Vynikající cena

Stravování

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu v hotelové restauraci (snídaně od 07:30 do 10:00 h, obědy od 12:00 do 14:00 h, večeře od 18:00 do 21:00 h), občerstvení (káva, čaj, zákusky, zmrzlina) v baru u bazénu v době od 10:00 do 20:00 h, občerstvení (sendviče, pizza, hranolky) v době od 11:00 do 17:00 h v baru u bazénu, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů v lobby baru v době od 11:00 do 23:00 h a v baru u bazénu v době od 10:00 do 18:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování

Pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC)
jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem a chladničkou. Možnost jedné přistýlky (přistýlka formou výsuvného lůžka). Maximální obsazenost tři dospělí. V hotelu jsou k dispozici i pokoje superior s možností dvou přistýlek (rozkládací gauč). Maximální obsazenost tři dospělí nebo dva dospělí a dvě děti.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace s terasou, lobby bar, bar u bazénu, venkovní bazén s dětskou částí a skluzavkou pro děti, dětské hřiště, mezinárodní animační programy, čeští animátoři, dětský klub pro děti od 4 do 12 let.
Zdarma: slunečníky a lehátka u bazénu, stolní tenis, fitness.
Za poplatek: Wi-Fi ve společných prostorách, trezor v recepci, masáže, kadeřnictví, kosmetický salon, minigolf, parkoviště.

Název

Baikal CK Club

Základní cena zahrnuje

V ceně zájezdu je zahrnuto:
  • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
  • transfery do pobytového místa a zpět
  • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
  • česky/slovensky mluvící delegát
  • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

Nepovinné příplatky:
  • volitelné doplňkové služby

Informace o zájezdu

Pořadatel: ALEXANDRIA a.s., IČ 25661507.
Název hotelu dle pořadatele: Baikal Alexandria Club ****
Lokalita dle pořadatele: Slunečné pobřeží, Slunečné pobřeží
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Bajkal Hotel (Baikal) ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 585 431
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 41 recenzí

Bob srpen 2019 Hotel Bajkal. Hotel pekny... celá recenze

perina srpen 2019 Dovolená. Krásný veliký hotel, blízko moře.... celá recenze

Lukáš.Š srpen 2019 Výborný Hotel. Jeli jsme na zájezd s A***** a ačkoliv jsme neměli velká očekávání byli jsme nad míru spokojeni.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací

Nezávazná objednávka

Baikal Alexandria Club
    Bulharsko, Slunečné pobřeží

Cena od
14 380 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 585 431

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
14 380 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - osoba
0
8 490 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč