Hotel Studia Kosztolányi

  Maďarsko, Západní Maďarsko, Balatonfüred

Balaton, Balatonfüred, apartmány Kosztolányi

  Maďarsko, Balaton, Maďarské termály, Západní Maďarsko, Balatonfüred
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Balaton - nazývaný také "maďarské moře" patří k nejoblíbenějším a nejnavštěvovanějším rekreačním střediskům v Maďarsku. Svou rozlohou je největším jezerem ve střední Evropě a jeho krása uchvacuje jak zahraniční turisty, tak i domácí obyvatele. Velkou výhodou cestování k Balatonu je jeho blízká vzdálenost, pro cestování je možné využít i železniční dopravu, která vede kolem celého jezera.

Pro ty, kteří sem přijíždějí, má tato oblast připraveny nesčetné možnosti oddychu, bohaté zážitky i skrytá tajemství. V kotlině, obklopené dávno vyhaslými sopkami se otvírá zvláštní svět. Vyhaslé čedičové vulkány jsou dnes turistickým rájem. Spolu s romantickými zříceninami několika hradů napovídají o pohnuté minulosti této krajiny. Na pobřeží Balatonu stojí několik nádherných vilek a kúrií, které dodnes připomínají zlatý věk maďarské šlechty. V létě je voda vyhřátá až na 26-28 o C. Nabízí bezpečné pláže, nezvykle čistou vodu, kvalitní síť cyklostezek a v místních restauracích bohatou nabídku maďarských specialit a vín.

Apartmánový dům sestávající ze 2 budov je umístěn 500 m od jezera Balaton a 5 minut chůze od pláže Kisfaludy, kde si můžete zahrát volejbal a badminton. Nachází se zde také hřiště pro děti.

Ubytování

všechny byty typu studio (jednopokojový byt) jsou pro max. 4 osoby a mají manželskou postel + rozkládací pohovku nebo 2 lůžka, vybavený kuchyňský kout (dvouplotýnková varná deska, lednice, kávovar, mikrovlnná trouba, nádobí, příbory), koupelnu se sprchou a WC, kabelovou TV a balkon. Možnost klimatizace na vyžádání a za poplatek na místě.
Jednotlivé byty jsou zařízeny individuálně, dle vkusu jednotlivých majitelů.

Stravování

vlastní.

Vybavení

parkoviště, obchod, sportovní zařízení, recepce 24 hodin. Trávník u hotelu je ideálním místem pro piknik.

Domácí mazlíčci

nejsou povoleni.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Studia Kosztolányi **
Vzdálenost od pláže: 700 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 843 280
dnes 8–19 h

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací