Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness

  Maďarsko, Východní Maďarsko, Mezőkövesd

4/5

Balneo Hotel Zsori: Rekreační pobyt 2 noci

    Maďarsko, Maďarské termály, Severní Maďarsko, Východní Maďarsko, Mezőkövesd
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness **** leží v severní části Maďarska v rekreační oblasti Mezőkövesd poblíž vyhlášených termálních lázní Zsori. Hotel Balneo nabízí komfortní ubytování pro páry i rodiny s dětmi, wellness centrum s  vlastním termálním bazénem s léčivou vodou přímo z pramene Zsóry a vysokou úroveň hotelových a lázeňských služeb včetně léčebných procedur.

Ubytování

Ubytování je poskytováno v komfortně zařízených klimatizovaných pokojích typu Classic a luxusních apartmánech. Součástí pokojů je stylový nábytek, prostorný balkon, čtecí koutek s křeslem a lampou, televize se satelitními programy, bezdrátové připojení k internetu, trezor, telefon, minibar a moderní koupelna s fénem, županem a toaletními potřebami. V pokojích je možnost přistavit přistýlku nebo dětskou postel. Klasický dvoulůžkový pokoj má rozlohu 25 m² a je ideální pro pár nebo rodinu s jedním dítětem. Klasický rohový dvoulůžkový pokoj s rozkládací pohovkou je o 10 m² větší a je dobrou volbou pro rodiny se dvěma dětmi. Hotel nabízí taky možnost ubytování v rodinných apartmánech se dvěma oddělenými ložnicemi.

Wellness centrum

Součástí hotelu je prostorné wellness centrum se zážitkovým bazénem (30-32 °C), plaveckým bazénem (26-28 °C), termální lázní (34-38°C), finskou saunou s ochlazovacím bazénkem, infrared saunou, ledová komorou, solnou jeskyní a fitness centrem s kardio a posilovacími přístroji.

Restaurace

Speciality maďarské a mezinárodní kuchyně lze ochutnat v prostorné hotelové restauraci s letní terasou. Snídaně a večeře se podávají formou švédských stolů. Součástí gastronomické nabídky je pestrý výběr špičkových maďarských vín, likérů včetně vyhlášené maďarské pálinky a lahodných koktejlů. Hosté mají k dispozici bar a terasu s grilem.

Hotelové služby a vybavení

V hotelu se dále nachází nonstop recepce, WIFI, dětská herna, stolní tenis, kulečník, půjčovna kol, služba praní a možnost pobytu s domácími mazlíčky.

Parkování

Své vozidlo můžete zdarma zaparkovat na parkovišti před hotelem

Termální lázně Zsori

Termální lázně Zsori se nacházejí na jihovýchod od obce Mezőkövesd uprostřed malebného parku. Zahrnují 12 vnitřních a venkovních bazénů s čirou a termální vodou. Hlavní dominantou je velký kruhový bazén s můstky, tobogány, umělými vlnami, vodním hřibem, divokou řekou a dalšími vodními atrakcemi. Zdejší uhličité, sirné a jódové krasové vody působí blahodárně na pohybový aparát, revmatismus a některé gynekologické onemocnění. Teplota vody v termálních bazénech se pochybuje mezi 38-40°C. Najdete zde také nabídku wellness procedur včetně sauny, vířivek, masáží a koupelí. V roce 2018 byla otevřená i velká fun zóna s řadou tobogánů! Lázně jsou dnes kvalitním akvaparkem, který stojí za to navštívit.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 700 794
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Východní Maďarsko

4/ 5 1 recenzí

Vlasta a Miluše září 2012 Mezőkovesd hotel ZSORI. Hotel, služby i strava perfektní. Bazény s termální léčivou vodou, teplý bazén s různými tryskami i plavecký s vodou 27oC v příze... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací