Hotel Beyond Resort Krabi

  Thajsko, Krabi, Klong Muang Beach

BEYOND RESORT KRABI

    Thajsko, Krabi
Tento hotel není aktuálně v nabídce
POLOHA

During the period between May 2023 – October 2023 we will be refurbishing rooms, adding a children’s pool, and converting room types to better serve the expected increase in destination’s popularity and demand. Updates will be
provided in the coming months and the hotel will remain open throughout. Constructions will be shielded off to minimize noise and disturbances. Resort Krabi se nachází spolu s dalšími luxusními resorty na pláži Klong Muang, jež je omývána Andamanským mořem. Hotel je obklopen krásnou tropickou zahradou. Mezinárodní letiště je vzdáleno 40 minut jízdy. Centrum Krabi s řadou obchodů a restaurací leží 10 minut od hotelu. Z lobby hotelu v pátém patře je nádherný výhled na Andamanské moře.

UBYTOVÁNÍ

Ubytování v několika typech pokojů a vilkách. Pokoje jsou účelně zařízeny,mají vybavenou koupelnu, klimatizací, kabelovou TV, bezpečnostní schránku a koutek na přípravu kávy a čaje.

VYBAVENÍ A SLUŽBY

24 hodinová recepce, směnárna, restaurace, bar, služba hlídání dětí, pokojová služba, služba praní oděvů, konferenční místnost včetně potřebného vybavení, služba lékaře na požádání a WiFi připojení.

SPORT A ZÁBAVA

Bazén pro děti i dospělé, terasa na opalování s lehátky a slunečníky, spa centrum, sauna a fitness centrum.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Beyond Resort Krabi ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 320 709
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-beyond-resort-krabi-krabi-thajsko-z2320709/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací