Hotel Bhundhari Spa Resort & Villas Samui

  Thajsko, Ko Samui, Chaweng Beach

Bhundhari Chaweng Beach Resort

    Thajsko, Ko Samui, Chaweng Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Luxusní pětihvězdičkový hotel je perfektní volbou, jak pro obchodníky, tak pro ty, kteří hledají ideální místo pro relaxaci a odpočinek. Byl postaven v roce 2007 na slavné pláži Chaweng, což v překladu znamená leknín. V resortu se nachází také prvotřídní lázně v tradičním thajském stylu.

Zábava

Vodní sporty, šnorchlování, potápění, rybaření, lázně (relaxační, tradiční thajské masáže, aroma koupele atd.), bary, restaurace, sporty na pláži atd.

Stravování

Snídaně.

Pláž

Krásná písčitá pláž Chaweng.

Poloha

Byl postaven na pláži Chaweng asi deset minut od jejího centrálního místa na ostrově Koh Samui.

Vybavení

V hotelu se nachází krásná restaurace Buadhaleh Restaurant, která servíruje tradiční thajské speciality, ale i mezinárodní kuchyni. Dále zde najdete prvotřídní lázně, bazén a dětský bazén, konferenční sál, centrum plánování výletů, směnárnu, půjčovnu aut a parkoviště. K dispozici Vám je také lékař na zavolání či přístup na internet.

Ubytování

Hotelové ubytování je ideální pro všechny návštěvníky (rodiny, páry, jednolůžkové pokoje). Pokoje jsou elegantně zařízeny a dekorovány v jihothajském stylu. Součástí pokojů jsou prostorné koupelny s vanou, sprchou a fénem. Všechny pokoje jsou klimatizovány a jsou vybaveny satelitní televizí, telefonem, DVD přehrávačem, lednicí, setem na přípravu kávy a čaje a minibarem. V pokojích jsou i sejfy a k dispozici Vám je pokojový servis.

Naše mínění

Elegantní hotel vhodný, jak pro rodiny s dětmi, páry, tak i obchodníky.

Pro děti

Dětský klub, dětský bazén, služba hlídání dětí.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Bhundhari Spa Resort & Villas Samui *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 757 340
dnes 8–19 h

Lokalita

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací