Coronado Luxury Club & Suites Golf Hotel

  Panama, Coronado

Blue Bay Coronado Golf & Beach Resort

    Panama, Coronado
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Nově zrekonstruovaný hotel se nachází v oblasti Coronado, zhruba 80 kilometrů od letiště.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 2 restaurace `a la carte, restaurace se snacky, 3 bary, konferenční místnost, obchod se suvenýry, prádelna za poplatek, parkování. Venku 3 bazény s lehátky a slunečníky zdarma.

Pokoje

DR: koupelna/WC (vysoušeč vlasů), klimatizace, TV/sat., telefon, trezor, výhled do zahrady nebo na bazén. Hotel neposkytuje přistýlky pro 3. a 4. osobu, na pokoji jsou pouze dvě postele typu queen size. JS: viz DR, obývací část oddělená shrnovacími dveřmi. Hotel neposkytuje přistýlky pro 3. a 4. osobu, na pokoji je pouze 1 king size bed a 1 rozkládací pohovka.

Stravování

Viz program all inclusive.

Pláž

Nejbližší úsek pláže cca 800 m, hotel nabízí zároveň vzdálenější úsek pláže s vlastním plážovým klubem, kde je k dispozici bazén, lehátka, slunečníky a malé občestvení. Plážový klub je od hotelu vzdálen cca 5 minut jízdy bezplatným hotelovým busem.

Program all inclusive

Snídaně, oběd a večeře formou bufetu v hlavní restauraci v určených časech Snacky na baru Nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby Menší občerstvení a nápoje v plážovém klubu Doprava do plážového klubu

Sportovní nabídka

Zdarma: fitness centrum, 4 tenisové kurty (osvětlení za poplatek), šipky. Za poplatek: nemotorizované a motorizované vodní sporty, golf.

Internet

Zdarma: v areálu hotelu, na pokojích.

Platební karty

VISA, EC/MC, AMEX.

Doba transferu

90 min

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Coronado Luxury Club & Suites Golf Hotel *****

565 656 610 Číslo zájezdu: 889 057
dnes 8–19 h