Hotel Breezes Resort & Spa Bahamas

  Bahamy, Nassau

Breezes Bahamas

    Bahamy, Nassau, New Providence Island
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Program

1: ODLET Z PRAHY
Odlet z Prahy do Nassau. Přivítání na letišti. Ubytování.

2 - 7: POBYT NA BAHAMÁCH
Pobyt u moře s možností mnoha výletů a sportovního vyžití. Baha my jsou známy jako ráj pro potá pěče. Večer lze strávit v některé z místních restaurací, ka si nu nebo u hotelového bazénu při skleničce dobrého místního rumu. Na vyžádání zpra cu jeme nabídku pobytu na ně kterém z osamělých ostrův ků daleko od civilizace.

8: ODLET DO PRAHY
Odpoledne transfer na letiště a odlet do Prahy.

9: PŘÍLET DO PRAHY

Ceny zájezdů jsou kalkulovány s cenami letenek v optimálních knihovacích třídách, které byly k dispozici v době vytváření katalogu pobytových zájezdů. Pokud není optimální knihovací třída již k dispozici, může se cena letenky a tedy i zájezdu zvýšit. Obecně přitom platí, že čím blíže do odletu bude rezervace provedena, tím vyšší riziko, že cena letenek i zájezdu vzroste.

Popis hotelu Breezes Bahamas *** 3*

Popis

velmi příjemný hotel určený pouze pro páry starší 18 let nacházející se přímo na překrásné bílé pláži „Cable Beach“, vzdálenost od hlavního města Nassau je 8 km

Vybavení

k dispozici 2 restaurace, pool-grill a 4 bary, 3 venkovní bazény, whirlpool a obchod se suvenýry. Lehátka a osušky zdarma na pláži i u bazénu.

Pláž

jemný bílý písek přímo u hotelu

Zábava a sport

3 tenisové kurty (zdarma kurzy tenisu – nutná rezervace), aerobik, basketbal, stolní tenis, vodní lyže, 9 metrů vysoká lezecká stěna, fitness centrum, kajak. Večerní zábavní programy, diskotéka, taneční kurzy.

Stravování

All Inclusive – snídaně, oběd a večeře formou bufetu. Neomezená nabídka alkoholických, nealko a míchaných nápojů 10:00 – 05:00.

Vybavení pokojů

koupelna/WC, fén, klimatizace, satelitní TV, CD přehrávač, telefon, žehlící prkno, žehlička, king-size postel. Výhled do zahrady, za příplatek na moře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Breezes Resort & Spa Bahamas ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 226 177
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-breezes-bahamas-bahamy-souostrovi-bahamy-z2226177/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).