Hotel Holiday Plus

Maďarsko, Západní Maďarsko, Bükfürdő

Bük, P174 - Holiday Plus

  Maďarsko, Maďarské termály, Západní Maďarsko, Bükfürdő
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

penzion se nachází ve vilové čtvrti městečka Bük, tiché a klidné prostředí, centrum 400m. V blízkosti penzionu je banka, pekařství, nákupní středisko, termální lázně Bükfürdő cca 1800m (doprava možná místním vláčkem).
Výlety: zámek Szapáry, historická města Šoproň a Kőszeg, nebo Szombathely, místo obývané od dob Římanů, kde se nachází svatyně bohyně Isis.
Vybavení a služby: jídelna, zahrada, v sezóně venkovní bazén, dětské hřiště (houpačka, skluzavka, pískoviště, domeček), sauna, možnost masáží, uzavřené parkoviště, možnost půjčení kol.
Parkování na uzavřeném parkovišti.
Rodina 2+2 = 2x dospělá osoba a 2x dítě do 12 let.

Stravování

snídaně, večeře menu, domácí kuchyně

Ubytování

2lůžkové pokoje s možností přistýlky, rodinné pokoje (2 pokoje) s vlastním sociálním zařízením, TV, balkónem nebo terasa. Apartmány (2 ložnice, kuchyně, koupelna).
Pokoje jsou nekuřácké.

Program

565 656 610 Číslo zájezdu: 726 324
dnes 8–19 h

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací