Phi Phi Island Cabana Hotel

  Thajsko, Phi Phi, Ton Sai Bay

5/5

Kata Palm Resort & Spa **** - Phi Phi Cabana Resort **** - Lanta Sand Resort ****

  Thajsko, Ko Lanta, Phi Phi, Phuket
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Program

1: ODLET Z PRAHY DO BANGKOKU

2: PŘÍLET DO BANGKOKU
Přílet do Bangkoku. Transfer do hotelu, ubytování.

3: BANGKOK
Snídaně. Celodenní fakultativní prohlídka města. Navštívíte chrám Wat Traimit se sochou zlatého Buddhy z 5, 5 t ryzího zlata a chrámový komplex Wat Po se sochou ležícího Buddhy. Odpoledne si prohlédnete královský palác, projedete se lodí po kanálech řeky Chao Phraya a navštívíte manufakturu drahých kamenů a zlata. (orientační cena 1.900 THB/os.)

4: BANGKOK – PHUKET
Snídaně, transfer na letiště, odlet na Phuket, ubytování.

5 - 6: PHUKET
Snídaně. Volný program na ostrově Phuket.

7: PHUKET – PHI PHI
Snídaně, transfer lodí (2 hod.) na Phi Phi, ubytování.

8 - 9: PHI PHI
Snídaně. Volný program na ostrově Phi Phi.

10: PHI PHI – KO LANTA
Snídaně, transfer lodí na Ko Lanta, ubytování.

11 - 13: KO LANTA
Snídaně, volný program na ostrově Ko Lanta.

14: KO LANTA – KRABI - BANGKOK - PRAHA
Snídaně. Transfer mikrobusem na letiště Krabi, odlet do Bangkoku a následně do Prahy.

15: PŘÍLET DO PRAHY

Fakultativní výlety PHI PHI

VÝLET NA PHI PHI LEH SE ZÁPADEM SLUNCE
Odpolední projížďka rybářskou lodí k ostrohu Phi Phi Leh. Po cestě návštěva Vikingské jeskyně a zastávka s možností šnorchlování a koupání v průzračné vodě. Po doplutí na ostrov krátká procházka skalisky na věhlasnou pláž Maya Bay s nezapomenutelným západem slunce.
Orientační cena: 800 THB

ŠNORCHLOVÁNÍ SE ŽRALOKY
Neopakovatelný zážitek během šnorchlování na Shark Point nedaleko Phi Phi, kam Vás časně ráno odveze loď a můžete pozorovat útesové žraloky na místě jejich nočního odpočinku. Výlet začíná v brzkých ranních hodinách a trvá zhruba 3 – 4 hodiny.
Orientační cena: 900 THB

RYCHLOLODÍ NA MAYA BAY
Půldenní výlet rychlolodí na protější ostrov Phi Phi Leh s koupáním a šnorchlováním v nádherné zátoce Maya Bay. Pláž byla proslavena natáčením filmu Pláž s Leonardem Di Capriem v hlavní roli.
Orientační cena: 1.400 THB

VÝLET KOLEM KO PHI PHI
Celodenní výlet rychlolodí kolem ostrovů Phi Phi. Uvidíte to nejlepší z okolních pláží, korálových útesů a malebných ostrůvků. Výlet zahrnuje Phi Phi Leh, Vikingskou jeskyni, Maya Bay, Bamboo Island a Mosquito Island.
Orientační cena: 1.800 THB

Popis hotelu Kata Palm Resort & Spa **** 4*

Popis

nádherný resort v thajském stylu Vám nabízí perfektní nezapomenutelnou dovolenou – plně a moderně vybavené pokoje, služby, vybavení a snadná pěší dostupnost pláže, na kterou můžete také využít zdarma transfer přímo z recepce hotelu a která je vybavena slunečníky a lehátky zdarma. Resort má výhodnou polohu blízko restaurací, barů a nákupních možností, které jsou samozřejmou součástí jedné z nejkrásnějších pláží na Phuketu – pláže Kata. Resort má k dispozici 184 pokojů, které jsou obklopeny bazénem a tropickou zahradou. V základní ceně je ubytování v pokojích superior s výhledem na bazén.

Vybavení

3 restaurace, knihovna s možností internetu, směnárna, konferenční místnost, dětské hřiště s klubem, babysitting

Pláž

resort se nachází cca 10 min chůze od nádherné bělostné písečné pláže, možnost využít transfer z/do hotelové recepce, slunečníky a lehátka zdarma (počet omezen)

Zábava a sport

2 bazény s bazénkem pro děti, fitness centrum

Stravování

snídaně, možnost stravování a la carte v hotelové restauraci

Vybavení pokojů

nastavitelná klimatizace, koupelna s WC, satelitní TV, minibar, rychlovarná konvice, trezor, vysoušeč vlasů, deštník

Popis hotelu Phi Phi Cabana Resort **** 2*

Popis

hotel je situován mezi dvěma plážemi Tonsai Bay a Loh-Dalum Bay, proto si během snídaně můžete vychutnat pohled na přístav, který se od rána hemží rybáři a během dne z druhé strany zátoku, která kopíruje pláž přímo u hotelu. Hotel nabízí 162 pokojů, v základní nabídce jsou pokoje de luxe. Pokoje junior suite, kde je možné ubytovat rodiny s 2 dětmi, jsou za příplatek na vyžádání.

Vybavení

3 restaurace, bar u bazénu, konferenční místnost, dětská pečovatelka, čistírna, obchod se suvenýry, pokojový servis, internet za poplatek

Pláže

písečná přímo u hotelu

Zábava a sport

2 bazény, fitness centrum, thajské masáže, sauna, kurzy vaření, potápěčské centrum, basketbalové hřiště, plážový volejbal, lehátka a slunečníky zdarma k dispozici pouze u bazénu

Stravování

snídaně, možnost stravování a la carte v hotelové restauraci

Vybavení pokojů

nastavitelná klimatizace, balkon, kávovar, satelitní TV, minibar, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, trezor

Popis hotelu Lanta Sand Resort **** 2*

Popis

velmi kvalitní resort se nachází na západním pobřeží ostrova Ko Lanta, na pláži Phra Ae. V hotelu je celkem 78 pokojů, suit a vilek. V základní nabídce jsou vily deluxe, na vyžádání za příplatek jsou možné vily přímo u pláže, pokoje se vstupem do bazénu, případně rodinné pokoje.

Vybavení

restaurace na pláži, odkud můžete sledovat západ slunce nabízí thajskou a mezinárodní kuchyni, v jednom ze dvou barů si můžete vychutnat osvěžující nápoj, dále je k dispozici pokojový servis, konferenční sál, půjčovna motorek, připojení k internetu, obchůdek

Pláž

písčitá pláž je přímo před hotelem.

Zábava a sport

2 bazény, vířivka, půjčovna kajaků a horských kol, meditační kurzy, potápěčské centrum, spa centrum, thajské masáže na pláži, nabídka vodních sportů na pláži, dětské hřiště

Stravování

snídaně, možnost stravování a la carte v hotelové restauraci

Vybavení pokojů

nastavitelná klimatizace, koupelna s WC, TV se satelitními programy, telefon, minibar, kávovar, trezor, vysoušeč vlasů

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Kata Palm Resort & Spa ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 600 m
Phi Phi Island Cabana Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže
Lanta Sand Resort & Spa ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 502 703
dnes 8–19 h

Hodnocení

2. nejlepší hotel v destinaci Phi Phi

5/ 5 1 recenzí

Michaela Š říjen 2011 Phi Phi - ráj na zemi. O ostrůvkách Phi Phi jsem slyšela jen samé krásné zážitky a příběhy a viděla jsem nádherné fotky a proto jsem byla zvědavá, jaká b... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací