Camping Park Garda

  Itálie, Lombardie, Limone sul Garda

2/5

Camping Garda

    Itálie, Lago di Garda, Limone
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • dobře udržovaný kemp
  • k dispozici vlastní pláž
Popis hotelu

Dobře udržovaný kemp. K dispozici vlastní pláž.

Poloha

přímo u jezera, mezi olivovníky. Centrum s restauracemi, bary a obchody cca 1 km.

Pláž

vlastní pláž.

Vybavení

75 mobilních domů a 2 bungalovy. Cca 25. 5.–13. 9. je v provozu: restaurace, bar s TV, snack bar, supermarket. Prádelna se sušičkou (cca 4 €). Bazén (cca 25 x 5 m, v rpovozu cca 1. 5.–12. 10.) s integrovaným dětským bazénem.

Ubytování

jednotky jsou vybaveny kuchyňským koutem (vařič, chladnička), jídelním koutem, sat. TV, sprchou a WC.

Dvoupokojové bungalovy (H2G): cca 24 m2, obývací ložnice s rozkládací pohovkou, 1 pokoj se 2 lůžky.

Třípokojové mobilní domy (H1H/H2H/H3H/H4H/H5H): cca 24 m2, navíc terasa, na vyžádání klimatizace (cca 6 €/den). Obývací ložnice s 1 místem na spaní, 1 dvoulůžkový pokoj, 1 pokoj se 2 oddělenými lůžky.

Třípokojové mobilní domy Luxe (H5L): cca 24 m2, navíc terasa, na vyžádání klimatizace (cca 6 €/den). Obývací ložnice s 1 místem na spaní, 1 dvoulůžkový pokoj, 1 pokoj se 2 oddělenými lůžky. Navíc další sprcha a WC.

Dvoupokojové mobilní domy (H2M): cca 16 m2, navíc terasa, na vyžádání klimatizace (cca 6 €/den). Obývací ložnice,1 dvoulůžkový pokoj.

Třípokojové mobilní domy (A2A):

Třípokojové mobilní domy (A2B/A3B):

Třípokojové mobilní domy (A2C/A3C/A4C):

Stravování

H2G, H4H, H5L, H2M: bez stravy. A2A, A3B, A4C: polopenze. Snídaně formou bufetových stolů. Večeře jako menu o 3 chodech se salátovým bufetem. K večeři 0,25 l vína, 0,5 l vody nebo nealko nápoj pro děti zdarma.

Internet

WiFi na recepci a u bazénu zdarma.

Wellness

zdarma: bazén (cca 25 x 5 m) s integrovaným dětským bazénem.

Děti

dětská postýlka není možná.

Info (vlastní dopravou)

parkování: parkoviště zdarma (v noci uzavřené); domácí zvíře: cca 3 €/den; lázeňská taxa: cca 0,75 €/den/os. od 14 let; cena ubytování zahrnuje: elektřinu, vodu, plyn, závěrečný úklid a ložní prádlo (povlečení při příjezdu, další výměna za poplatek), ručníky (pouze mobilní domy A2A, A3B, A4C); vzít s sebou: H2G, H4H, H5L, H2M ručníky, všechny jednotky bez utěrek; na místě se platí: H2G, H4H, H5L, H2M kauce 100 €; A2A, A3B, A4C bez kauce; příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci, 8. 6.–28. 6. a 31. 8.–6. 9. denně/4 noci, 29. 6.–30. 8. středa, sobota/7 nocí.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Camping Park Garda ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 178 093
dnes 8–19 h

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Lombardie

2/ 5 1 recenzí

Milan červen 2013 Dovolená u jezera Garda. Nádherná dovolená, v čistém prostředí, v neuvěřitelně čistém kempu. Fantastická klientela Dánů, Švédů, Němců. Skvělé hory. Proměnl... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-camping-garda-lago-di-garda-italie-z1178093/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací