Casa del Mar Hotel

  Tanzanie, Zanzibar, Jambiani

Casa del Mar Hotel

    Tanzanie, Zanzibar, jižní pobřeží
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Program zájezdu:

1. den ODLET Z PRAHY

Odlet z Prahy. Odbavení 2 hodiny před plánovaným odletem.

2. den PŘÍLET NA ZANZIBAR

Přílet do hlavního města ostrova Zanzibar. Uvítání na letišti a transfer minibusem do hotelu dle výběru. Volný program.

3. - 8. den POBYT NA ZANZIBARU

Pobyt u moře se snídaní, polopenzí, plnou penzí či s All Inclusive. Možnost pozorování korálů, necelých 500 m od po bře ží, kam lze při odlivu zejména na vý chodním pobřeží dojít pěšky (až k útesu) a pozorovat bohatý podmořský život (boty do vody nutné). Doporučuje me využít bohaté nabídky fakultativních výletů. Lze navštívit starobylé centrum města Zanzibaru - Stone Town, dále jsou velmi oblíbené výlety do oblasti Kizimka zi s pozorováním delfínů, rybaření, náv ště vy farem na pěstování koření, jehož vů ně se nese celým ostrovem a také návštěva původního pralesa jediného místa, kde žijí červené guerézy pláštíkové.

9. den ODLET DO PRAHY

Snídaně. Transfer na letiště a odlet zpět do Prahy. Přílet do Prahy.

Popis hotelu Casa del Mar Hotel 3*
Popis

malý „eco-friendly“ hotel s pouhými 14 pokoji a příjemnou rodinnou atmosférou je postavený ve svahislkém stylu s využitím přírodních materiálů. Leží cca 1,5 hod jízdy od letiště, přímo u pláže v Jambiani, malé rybářské vesničce, na jihovýchodě ostrova. Hotel nabízí ubytování v pokojích umístěných ve dvoupatrových vilkách obklopených krásnou tropickou zahradou.

Vybavení

restaurace a bar, bazén (lehátka, slunečníky a plážové osušky pro hosty zdarma), za poplatek: lékař na telefonu, prádelna, taxi, organizace výletů, internet možno využít v sousední internetové kavárně. Managerka hotelu hovoří slovensky

Pláž

bílá písečná pláž s výskytem korálů přímo hotelu. Jihovýchod ostrova se vyznačuje velmi dlouhými odlivy.

Zábava a sport

za poplatek možnost šnorchlování s asistencí místních rybářů, centrum vodních sportů a potápěčské centrum na pláži.

Stravování

snídaně (za příplatek polopenze či plná penze).

Vybavení pokojů

koupelna s WC a sprchovým koutem, ventilátor, moskytiéry. Všechny pokoje jsou zařízeny v tradičním svahilském stylu s využitím místních materiálů. 12 pokojů má výhled na moře, 2 pokoje do zahrady. 8 pokojů umístěných v přízemí má malou terasu. 6 pokojů v patře je mezonetových, mají oddělenou obývací místnost a ložnici v patře.

V mezonetových pokojích je možno ubytovat až 2 dospělé se 3 dětmi (pokoje v patře za příplatek).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Casa del Mar Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 757 239
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-casa-del-mar-hotel-zanzibar-tanzanie-z757239/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Tanzanie

Tropický africký ráj Tanzanie má velkou výhodu, že sem můžete cestovat v jakoukoliv dobu během roku a vždy to bude za teplem a tropickým počasím. Pokud by se ale dalo během roku ještě rozlišit, kdy je nejvhodnější doba pro návštěvu exotické Tanzanie, tak pro cestu do severní Tanzanie a na ostrovy je ideální období od července do října a od prosince do března. Pro jižní Tanzanii je to červen a pro západní květen až říjen. Tanzanie vznikla sloučením dvou původně nezávislých států Tanganiky, ležící u stejnojmenného jezera, a Zanzibaru. Země na východě Afriky u Indického oceánu těží zejména ze dvou oblastí cestovního ruchu. Tou první jsou početné přírodní rezervace, nejznámější národní parky na světě a majestátní hory v čele se známým Kilimandžárem. Druhou oblastí je nádherné pobřeží Indického oceánu a ostrov Zanzibar s jedněmi z nejkrásnějších pláží na světě.

Tanzanie - více informací