Hotel Chalupa Lili

Slovensko, Střední Slovensko, Vitanová

CHALUPA LILI - Rekreační pobyt - Vitanová

  Slovensko, Střední Slovensko, Vitanová
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Vitanová je dědinka, která leží 12 km od polsko-slovenských hranic, 10 km od Oravic – středisko termálních pramenů a termálních bazénů. Oravice jsou jedním z nejnavštěvovanějších míst na Oravě. V zimním období je zde možnost lyžování. Jestli máte v létě chuť si zaplavat můžete si naplánovat celodenní výlet na Oravskou přehradu, kde se nachází přístav a je možnost se převézt lodí do středu Oravské přehrady na ostrov umění.

Ubytování

V prvním patře se nacházejí čtyři dvoulůžkové pokoje, do každého pokoje lze přidat jednu přistýlku. Ve dvoulůžkových pokojích se nachází sociální zařízení a sprcha. Apartmány ve druhém pochodí mají dva samostatné pokoje s vlastní sociálním zařízením a kuchyní. V přízemí se nachází dřevěná kuchyň, společenská místnost a místnost na potraviny. Kuchyň je vybavená chladničkou s mrazákem, pračkou a myčkou. Ve společenské místnosti je TV/SAT, který můžou používat všichni ubytovaní v penzionu.

Slevy

Dítě do 3 let bez nároku na lůžko ZDARMA. Ubytování se psem ZDARMA.

565 656 610 Číslo zájezdu: 690 509
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací