Apartmánový Dům Tara J.H.

  Česko, Liberecký kraj, Albrechtice v Jizerských horách

Albrechtice - Chalupa TARA

    Česko, Jizerské hory, Liberecký kraj, Albrechtice v Jizerských horách
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

v klidné části obce Albrechtice s panoramatickým výhledem na ski areál Tanvaldský Špičák, na úpatí Mariánské hory, kde je vynikající poloha pro pěší turistiku Obec Albrechtice se nachází v okrese Jablonec nad Nisou. V současné době má obec asi 350obyvatel. V okolí obce se nachází několik vyhlášených lyžařských středisek (Bedřichov, Špičák, Severák). V létě zde naleznete spoustu značených cykloturistických a turistických tras.

Vybavení ubytovacího zařízení

venkovní posezení, pro děti - postýlka, hřiště, stolička a atrakce úschovna a půjčovna kol, úschovna lyží, venkovní nafukovací whirlpool, parkoviště

Vybavení pokoje

3, 4 a 6lůžkové apartmány: vlastní soc. zařízení (masážní box, WC), 1 až 3 ložnice (podle velikosti APT), vybavená kuchyně, Wi-Fi (zdarma), TV-SAT, ski/cyklo box, vlastní samostatný vchod, jídelna a DVD/CD (APT 2/4, 3/6), rozkl. 2lůžko v obytné kuchyni(APT 1/3+2)

Stravování

vlastní, každý apartmán má vybavenou kuchyň (varná deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, varná konvice, lednice, kávovar, toustovač, nádobí)

Sport a volný čas

Sport: v okolí - značené trasy pro pěší a cykloturistiku, terénní koloběžky, lyžování sjezdové a běžecké (ski aréna Jizerky - propojení ski areálů Tanvaldský Špičák, Severák a Bedřichov), bobová dráha Janov.

565 656 610 Číslo zájezdu: 815 991
dnes 8–19 h