Kikelet Club Hotel

Maďarsko, Východní Maďarsko, Miskolctapolca

Miskolctapolca, Kikelet Club Hotel

  Maďarsko, Maďarské termály, Severní Maďarsko, Východní Maďarsko, Bukové hory, Miskolctapolca
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Miskolc-Tapocka je místo vhodné nejen na odpočinek, rekreaci, ale navrací i zdraví. Teplé prameny s radioaktivní vodou, vyvěrající pod kopcem Várhegy a jejich léčivé účinky jsou známy již po staletí. Termální voda působí při onemocnění srdce, cévního systému, nemocí nervového původu, při poruchách trávícího ústrojí, revmatických potížích a dalších. V blízkosti se nachází jezero, poseté malými ostrůvky, vhodné pro projížďky. Kikelet Club Hotel nabízí okouzlující atmosféru, velkolepý výhled na Miskolc-Tapolca a mnoho zařízení vhodných pro odpočinkovou i aktivní dovolenou. V blízkosti hotelu (500 m) se nachází evropská unikátní krasová jeskyně, která je nejen krásnou podívanou pro oči, ale její speciální mikroklima vykazuje léčivé účinky. Do jeskynních koupelí si můžete v hotelu zakoupit zlevněné vstupenky. Jeskynní lázně, jejich ovzduší, vytvořené ve skalní jeskyni v roce 1959, pomáhají pacientům, trpícím na astmatické onemocnění. Hotel leží uprostřed čtyřhektarového parku nedaleko centra města.

Ubytování

dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, s koupelnou se sprchou a WC, ledničkou, TV a telefonem. Možnost rodinných pokojů – pro rodiny s dětmi. Každý rodinný pokoj má navíc kuchyň.

Stravování

snídaně formou bufetu.

Vybavení

restaurace, bar, sauna, vířivka, trezor, bezbariérový přístup. Ve veřejných prostorách internetové připojení zdarma, soukromé parkoviště zdarma. Hotelové lázně nabízejí saunu, infrasaunu, vířivku, zapůjčení kol – zdarma. Blízkost přístavu pro čluny nabízí možnost obdivovat takové památky, jako je Bogács, Bükki National Park a Castel of Diosgyor. Do města Košic je vzdálenost 60 minut jízdy autem.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 644 781
dnes 8–19 h

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací