Columbia Beach Hotel

  Kypr, Limassol, Pissouri

Columbia Beach Resort

    Kypr, Jižní Kypr, Limassol, Pissouri
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Přehled

Poloha:

Tento luxusný hotel 5-hviezdičkovej kategórie sa nachádza priamo na pláži Pissouri Bay. Tejto pláži bola udelená Modrá vlajka a ponúka nádherný výhľad na záliv a biele útesy. V blízkosti sa nachádzajú obchody, taverny a bary a do centra Pissouri sa dostanete po cca 4 km. Larnaca letisko je asi 90 km ďaleko, zatiaľ čo letisko Paphos je asi 30 km daleko.
Popis:

Tento exkluzívny rezort bol postavený v typickom cyperskom štýle a ponúka svojim hosťom pokojnú a luxusnú atmosféru. Hlavná budova a vedľajšie budovy ponúkajú na ubytovanie 94 izieb, rovnako ako lobby s recepciou, reštaurácie, bary, spoločenská miestnosť, WiFi, kaderníctvo, butik, krytý bazén (vyhrievaný) a wellness a kúpele pre relaxáciu. Na pozemku je cca 80 m dlhý bazén v tvare lagúny. Slnečníky, ležadlá a matrace sú zahrnuté v cene pri bazéne.
Ubytovanie:

Komfortné junior suity (SAD) sú približne 37 m2 veľké a majú kúpeľňu/sprchovací kút, WC, sušič vlasov, župany, satelitný TV, telefón, minibar, bezdrôtové pripojenie k internetu, trezor, rádio, kúrenie,set na prípravu čauj/kávy a balkón s výhľadom na krásnu záhradu. Je možné rezervovať aj izby s výhľadom na bazén (JSP) alebo výhľadom na more (JSM).

Šport:

Posilňovňa, fitness, strečing, joga, tenisový kurt s umelým osvetlením (osvetlenie za poplatok), sauna, vírivka príležitostný večerný program so živou hudbou.

Za poplatok: wellness a kúpele, masáže a kozmetické procedúry. 18-jamkové golfové ihrisko sa nachádza v bezprostrednej blízkosti.
Deti:

Bazén, detské ihrisko, samostatný detský bazén.

Stravovanie:

Raňajky:Bohaté raňajky formou bufetu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Columbia Beach Hotel ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 843 934
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-columbia-beach-resort-jizni-kypr-kypr-z843934/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací