Continental Hotel Saigon

  Vietnam, Saigon (Ho Či Minovo město), Ho Či Minovo město (Saigon)

Continental Hotel Saigon

    Vietnam, Saigon (Ho Či Minovo město), Saigon (Ho Chi Minh City)
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel Continental Saigon má vynikající polohu v centru města Saigon. Téměř všechny hlavní turistické zajímavosti a památky jsou vzdáleny v docházkové vzdálenosti.Hotel byl postaven v roce 1880 v tradičním francouzském koloniálním stylu, renovován byl v roce 2011. Hotel má 3 patra, v pokojích je zdobený nábytek, pokoje mají vysoké stropy a jsou prostorné. Každý pokoj má balkón/terasu s výhledem buď na Operu, do ulice nebo hotelového nádvoří.

Stravování

V ceně pobytů je zahrnuta snídaně.V hotelu se nacházejí 3 restaurace, kavárna a bar. Luxusní La Fayette restaurace servírující západní kuchyni má výhled na operu a nachází se v přízemí hotelu. V Continental Palace restauraci si můžete pochutnat na vietnamské kuchyni, nachází se také v přízemí hotelu. Pravou vietnamskou kávu lze ochutnat v přízemí v La Dolce Vita Baru, zatímco pivo a alkoholické míchané nápoje jsou servírovány v Starty Nit Baru v prvním patře. La Dolce Vita Café s výhledem do ulice Dog Khol se nachází ve čtvrtém patře, zde můžete ochutnat domácí džus, koláče nebo zmrzlinu. U pokojové služby si lze 24 hodin denně objednat teplé a studené pokrmy.

Pláž

Hotel se nachází v centru města Saigon (Ho Chi Min City). Doporučujeme kombinaci s plážovými destinacemi v Hoi An, Danang nebo Nha Trang.

Poloha

V docházkové vzdálenosti se nacházejí hlavní pamětihodnosti – Opera (1895) , Radnice (1898), Obecní muzeum (1898), Centrální pošta (1891), Katedrála (1880) a trh Bez Thanh (1914). V blízkosti hotelu se nacházejí také nákupní centra, restaurace, kluby a bary, klinika, ambasády a konzuláty. Zastávka městského autobusu je od hotelu vzdálena 5 minut, mezinárodní letiště 6km (20 min). Nedaleko je k dispozici také vodní transport do Vung Tau, autobusy a expresní vlaky do Phan Thiet a Nha Trangu.

Vybavení

Nachází se zde 2 restaurace, 2 kavárny a jeden bar. Recepce 24 hodin denně, stejně tak pokojová služba, u které si lze objednat teplé i studené pokrmy. V hotelu je business centrum až pro 200 lidí, společenská místnost, výtah. Hotel nabízí čistírnu oděvů, Wi – Fi připojení na internet v celém objektu zdarma a speciální balíček pro novomanžele. Lze si zde koupit dárkové předměty a noviny. Parkování není možné. V hotelu je centrum zdraví (finská a běžná sauna).

Ubytování

V hotelu se nachází 83 klimatizovaných pokojů s balkónem/terasou. Standardní pokoje jsou dvoulůžkové a nachází se v nich zdobený nábytek, LCD televize s pestrým výběrem programů, psací stůl, kávovar, minibar a vestavěný trezor. Zdarma je na pokoji k dispozici Wi–Fi připojení na internet a ve všední den noviny. Na vyžádání si lze půjčit fén a objednat buzení telefonem. Úklidová služba funguje denně. V pokoji jsou k dispozici zásuvky na 220 voltů.Koupelna je vybavena vanou se sprchou, toaletním stolkem, zrcadlem, županem a pantoflemi.Vhotelu jsou tyto 4 typy pokojů: Superior, Deluxe, Junior Suite s možností přistýlky pro 3. dospělou osobu, Oriental Suite, u některých je k dispozici soukromý bazén či jacuzzi vana.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 013 651
dnes 8–19 h

Vietnam

Vietnam – stále ještě poměrně neznámá turistická Jihovýchodní Asie: stovky kilometrů písčitých pláží, nádherně tyrkysové moře, architektonické památky a zajímavá historie, přírodní zajímavosti, ale také restaurace, obchůdky a speciality kuchyně – to vše nabízí záruky zajímavé dovolené. Zemi po celá staletí ovlivňovaly okolní země, hlavně Indie a Čína, i to se promítá do myšlení místních lidí, kteří si stále zachovávají usměvavou tvář. K pobytové dovolené doporučujeme hlavně měsíce listopad – duben.

Vietnam - více informací