Dillys Wellnesshotel

  Rakousko, Horní Rakousko, Windischgarsten

Dilly Resort

    Rakousko, Hinterstoder / Wurzeralm, Horní Rakousko, Windischgarsten
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • rozsáhlá wellness zona o rozloze 5000 m2
  • golfové hřiště s 18 jamkami
Popis hotelu

Rozsáhlé dětské hřiště o rozloze 5000 m2. 50% sleva na green fee.

Poloha

pouze cca 200 m od centra, v nádherné krajině hor.

Vybavení

wellness, golfový a rodinný ráj Rakouska nabízí hotelový bar s lounge pro kuřáky a krbem, vyhlášenou restauraci, jizbu, terasu s panoramatickým výhledem, výtah a vlastní golfové hřiště.

Ubytování

pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, fénem, županem, telefonem, sat. TV a trezorem.

Dvoulůžkové pokoje (A2A): cca 35 m2, obývací pokoj/ložnice (opticky rozděleno), kachlová kamna, balkon.

Junior Suite (A2E): cca 50 m2, obývací pokoj/ložnice a samostatný dětský pokoj.

Suite (A2C): cca 70 m2, 2 oddělené ložnice s dvoulůžkem, posezení, pracovní stůl, kachlová kamna, 2x TV, velká koupelna s vanou, samostatným WC. Balkon.

Jednolůžkové pokoje (A1A): cca 17 m2.

Stravování

all inclusive. Rozsáhlá snídaně formou bufetových stolů se selským koutkem. 13.00-16.00 h. wellness bufetové stoly se salátem, kávou, čajem a snacky. K večeři výběr z menu o 5 chodech nebo formou tematických bufetových stolů. Dětský jídelní lístek. Nealkoholické nápoje 7.30-21.00 h., káva a čaj 7.30-16.00 h..

Sport/aktivity

zdarma: fitness, aktivní program a wellness trénink dle programu na místě, nordic-walking, ranní a vodní aerobic. bezplatná půjčovná horských kol pro děti i dospělé, batohy, dětské přilby, kočárky atd. Stolní tenis, tenisový kurt, golfový kurs. Za poplatek: green fee cca 9,90 € (18 jamek).

Internet

WiFi zdarma.

Wellness

zdarma: wellness zóna s rozlohou 5 000 m2, 3 kryté bazény, vyhřívaný venkovní bazén s vířivkou, dětské bazény, aquapark s vodním světem (50 m skluzavka), vířivkový ostrov, 15 různých saun v rodinné části a Burgtherme (oddělení pouze pro dospělé od 16 let), solné jeskyně, ledová jeskyně, infračervená kabina, odpočívárna, letní terasa. Župany k zapůjčení zdarma. Za poplatek: solarium, masáže, kosmetické procedury, aromatická kabina, vířivka, wellness pro děti.

Děti

dětské fitness (kurzy hip-hopu a zumby), wellness pro děti. Hlídání dětí od 8 měsíců po-so. Za poplatek: traktor safari. Dětská postýlka do 2 let zdarma (nutná rezervace v CK), max. počet nesmí být překročen. Děti 0-1,9 let platí pobyt na místě, pokoje A2A a A1A cca 24 €, Suity cca 29 €.

Info (vlastní dopravou)

parkování: parkoviště zdarma; domácí zvíře: cca 15 €/den; lázeňská taxa: cca 2 €/den/osoba od 15 let, platba na místě; příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Dillys Wellnesshotel ****
Vzdálenost od sjezdovky: 12000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 178 198
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací