Hotel Domaine Iratzia Residence Odalys

  Francie, Akvitánie, Saint-Jean-de-Luz

Domaine Iratzia

    Francie, Akvitánie, Saint Jean de Luz
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Příjemná rezidence nedaleko španělských hranic Vás přivítá v krásném prostředí pobřeží Atlantického oceánu (pláže, přísta atd). Lokalita vyhledávána nejen surfaři a vyznavači aktivní dovolené, pro které jsou v rezidenci několik sportovních hřišť a v okolí i několik golfových.

Přehled

bazén a dětské brouzdaliště Wi-Fi parkoviště

Stručná poloha

cca 220 m moře 2,5 km centrum Saint Jean de Luz 15 km Bayonne 30 km San Sebastián (Esp)

Poloha

Rezidenční komplex apartmánů se nalézá v parku lemovaném piniemi, asi 400 metrů od písečné pláže Erromardie. Rezidence je situována cca 2,5 km od centra města a cca 1 km od prvních obchodů.

Ubytování

V rezidence je k dispozici recepce, venkovní bazén (otevřený od poloviny dubna do konce září dle počasí), restaurace s terasou, podzemní parkoviště zdarma (1 apartmán / 1 parking), veřejné parkoviště cca 100 m od rezidence, tenisový kurt za poplatek, hřiště na pelotu, prádelna za příplatek, wifi připojení na apartmánech, TV. V malých vilkách naleznete kompletně zařízené apartmány. Apartmán pro 4 osoby - AP4, cca 33 m2, zařízený kuchyňský kout (lednice, sklo-keramické plotýnky, mikrovlnná trouba/grill, myčka na nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, koupelna s WC, terasa. Apartmán pro 4 osoby s výhledem na park - AP4P, cca 33 m2, zařízený kuchyňský kout (lednice, sklo-keramické plotýnky, mikrovlnná trouba/grill, myčka na nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, koupelna s WC, terasa s výhledem na park. Apartmán pro 6 osob - AP6, cca 43-45 m2, zařízený kuchyňský kout (lednice, sklo-keramické plotýnky, mikrovlnná trouba/grill, myčka na nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, kabina s palandou, koupelna s WC, terasa nebo balkon. Apartmán pro 6 osob - AP6+, cca 43-45 m2, zařízený kuchyňský kout (lednice, sklo-keramické plotýnky, mikrovlnná trouba/grill, myčka na nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou pro 2 osoby, dva pokoje s manželskou postelí, s oddělenými lůžky nebo palandou, koupelna s WC, terasa nebo balkon. Apartmán pro 8 osob - AP8, cca 52 m2, zařízený kuchyňský kout (lednice, sklo-keramické plotýnky, mikrovlnná trouba/grill, myčka na nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou pro 2 osoby, tři pokoje s manželskou postelí, s oddělenými lůžky nebo palandou, koupelna s WC, terasa nebo balkon.

Stravování

Vlastní.

Názor CK

Možnost výletů do lázní Biarritz, rybářského přístavu Cibour, vesničky Ainhoa, španělského San Sebastianu.

Doplňující informace

možnost snídaně 11 EUR/dospělí 7 EUR/4-12let a zdarma pro děti do 4 let půjčení dětské postýlky, židličky, vaničky zdarma (nutná rezervace předem) příplatek za zvíře: 50 EUR/týden možnost konečného úklidu: od 55 EUR podzemní parkoviště zdarma (1 místo na apartmán) Všechny uvedené apartmány (i když na našem webu jsou k dispozici) je nutno ověřit u francouzského partnera, zda má volnou kapacitu. Požadavky na ubytování zasílejte na emailovou adresu CK. Odpověď s případnou nabídkou náhradního ubytování Vám zašleme do 24 hodin.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Domaine Iratzia Residence Odalys ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 600 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 311 905
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-domaine-iratzia-akvitanie-francie-z2311905/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací