Hotel Dreams Beach Resort

  Egypt, Marsa Alam, El Quseir

4/5

Dreams Beach

    Egypt, Marsa Alam, El Quseir
Tento hotel není aktuálně v nabídce
ÚVOD:

Hotelovou síť naleznete v Sharm El Sheikhu. Hotel ve tvaru 'U' vás přivítá zajímavě členitými bazény, pestrým podmořským životem a také kvalitní a chutnou stravou.
Ve svých prostorách hotel nabízí ubytování ve standardních 2 - lůžkových pokojích s max. 2 přistýlkami, které jsou vybaveny balkonem nebo terasou. Hotel disponuje hotelovou recepcí a směnárnou, hlavní restaurací, 2 a la carte restauracemi (italská, rybí), několika bary, 9 bazény (slunečníky a lehátka), dětským bazénem, ?krytým bazénem, ?bazénem pro výcvik potápění, a konferenční místností, internetovým připojením za poplatek, diskotékou a mini klubem.
Hotel nabízí svým klientům využít animační a nepravidelné večerní programy, tenisový kurt, plážový volejbal, vodní gymnastika, vodní pólo, aerobik, plážový fotbal, Spa centrum, sauna, masáže, biliár, potápěčské centrum.

LOKALIZACE:

letiště Marsa Alam - cca 37 km
Al-Khoráfia Marina - cca 37 km
letiště Hurghada - cca 169 km (při odletech z Bratislavy a Košíc transfer letiště Hurghada - hotel - letiště Hurghada zahrnut v ceně zájezdu)

PLÁŽ:

přímo na pláži
pozvolný vstup
písčitá-kamenitá pláž
korálové podloží (doporučujeme obuv se vody)
vstup do moře i přes molo

UBYTOVÁNÍ:

max. obsazenost: 2 LI + 2 přistýlky
WC, koupelna, vysoušeč vlasů
TV / SAT, pokojový telefon
mini bar
trezor (na pokoji nebo na recepci)

STRAVOVÁNÍ:

all inclusive

MOŽNOSTI VYŽITÍ:

plážový volejbal, plážový fotbal, vodní gymnastika, vodní pólo, aerobik
tenisový kurt
kulečník
Spa centrum, sauna, masáže
potápěčské centrum

Názor pořadatele:

pro všechny věkové kategorie, rodiny s dětmi, milovníky šnorchlování a pro méně náročné klienty, kteří vyhledávají odpočinkovou, relaxační ale i aktivní dovolenou.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Dreams Beach Resort ****
Typ pláže: písčitá, oblázková, molo
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 842 968
dnes 8–19 h

Hodnocení

29. nejlepší hotel v destinaci Marsa Alam

4/ 5 27 recenzí

Mili prosinec 2018 Těžký průměr. Absolutně nesedí s tím co se propaguje na webu! ... celá recenze

Vl červen 2018 Nikdy vice. Jídlo 12dni pobytu stejné. Špatný přístup do moře (to samo o sobě je nádherné), pořad vyvěšená červená vlajka a to i když je moře... celá recenze

Zlatuš srpen 2017 Do tohoto hotelu už se určitě nevrátím.. Hotel hezký,čistý .Ovšem v něm převažuje místní klientela,která se vůbec neumí chovat.Stravují se jako prasata,jídlem přepněné tal... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-dreams-beach-marsa-alam-egypt-z1842968/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací