Hotel Elena Club Resort

  Itálie, Abruzzo, Silvi Marina

3/5

Aparthotel Elena Club Resort

    Itálie, Abruzzo, Silvi Marina
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Aparthotel Elena Club Resort

POLOHA: velmi oblíbená moderní rezidence ležící v jižní, klidnější části  střediska Silvi Marina. Centrum městečka se nachází cca 1,5 km. V blízkosti rezidence se konají každou neděli trhy, cca 600 m od rezidence je velký supermarket, v období červenec – srpen je nedaleko lunapark.

Doporučujeme včas rezervaci, velmi žádáné ubytování.
 

PLÁŽ: písečná pláž cca 250 m

UBYTOVÁNÍ: apartmány typu MONO pro 2 (rozkládací dvoulůžko), pro 3 osoby a BILO pro 4 osoby.  Apartmány mají vlastní soc. zařízení, vybavený kuchyňský kout (bez trouby, trezor, klimatizaci (za poplatek), balkon. Rezidence disponuje omezeným počtem apartmánů pro handicapované klienty (odpovídají normám EU).

VYBAVENÍ: recepce, restaurace, výtah, pračka ve společných prostorách na mince, WiFi v prostorách recepce (zdarma), bazén (v provozu od poloviny června - začátku září), parkoviště.  

STRAVOVÁNÍ: vlastní strava

Destinace

ABRUZZO

Tento krásný a okouzlující region se rozprostírá na území střední Itálie, v sousedství regionů Marche, Lazioa Molise. Na východě omývají břehy abruzzského pobřeží průzračné vody Jaderského moře. Region sečlení do čtyř provincií nazvaných dle nejvýznamnějších měst: Teramo, Chieti, Pescara a L’Aquila, přičemž poslední zmíněné město je i hlavním městem celé oblasti. Převážná většina oblasti je hornatá. Nejvýznamnějším pohořím jsou střední Apeniny s nejvyšším vrcholemCorno Grande (2912 mn.m.). Abruzzo je právem nazýváno nejzelenějším regionem Evropy, což dokazuje i množství národních parků vtéto oblasti, jako například NP Gran Sasso nebo NP Majella.

SILVI MARINA

Silvi Marina, přímořské letovisko napobřeží Jaderského moře, je typickým italským městečkem. Kromě centrální promenády podél moře, plné obchůdků, barů, cukráren a restaurací, tu narazíte na klasické domky a vilky a samozřejmě nechybí dlouhá písečná pláž (6 km) s pozvolným vstupem do moře. Zvláštní kolorit městečku dodávají kopce tyčící se v pozadí letoviska s mnoha vinicemi, olivovými háji a městečky na svazích hor. Nedaleko serozprostírá Abruzzský národní park, jedna z největších italských přírodních rezervací, kde můžete i dnes pozorovat divokou zvěř v původním, lidmi téměř nedotknutém prostředí.

Základní cena zahrnuje

  • Aparthotel ELENA CLUB RESORT - pronájem apartmánu na 7 nocí
  • spotřeby energií (voda, plyn, el.energie)
  • plážový servis (2 lehátka + slunečník)

Základní cena nezahrnuje

Aparthotel ELENA CLUB RESORT - POVINNÉ PŘÍPLATKY:
  • pobytová taxa - 1,5€/osoba/den (osoby od 15 let)
NEPOVINNÉ PŘÍPLATKY (platba na místě, ale je nutné objednat již v ČR):
  • Povlečení s ručníky: 15 €/osoba/pobyt
  • Klimatizace: 30 €/týden

Informace o zájezdu

Pořadatel: Atlantika, spol. s r.o., IČ 25332040.
Název hotelu dle pořadatele: Aparthotel Elena Club Resort ***
Lokalita dle pořadatele: Abruzzo, Silvi Marina

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Elena Club Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 658 654
dnes 8–19 h

Hodnocení

13. nejlepší hotel v destinaci Abruzzo

3/ 5 5 recenzí

Zuzana září 2015 Elena. Nic moc , konec světa. Do města daleko pěšky jinak hotely zavřené nebo prázdní. Sezóna zřejmě končí 31.8.... celá recenze

Rosťa červenec 2015 Elena Aparthotel. Ubytování v pořádku, moře klasika 100 m mělčina, služby OK... celá recenze

Petra červenec 2013 Pěkná dovolená v Eleně. Byli jsme v Eleně poprvé (mono 3) od 13.7.-20.7. 2013 a byla to jedna z našich nejkrásnějších dovolených...... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací

Nezávazná objednávka

Aparthotel Elena Club Resort
    Itálie, Abruzzo, Silvi Marina

Cena
5 945 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 658 654

Pobyt

celá ubytovací jednotka
1
11 890 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
550 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
340 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč