Elena Penzion

  Bulharsko, Primorsko

Penzion ELENA

  Bulharsko, Primorsko
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis hotelu
Penzion ELENA

Penzion Elena přímo sousedí s penzionem Bulgaria. Nachází se v klidné části na severu letoviska Primorsko. Získá si vás příjemným ubytováním, pohostinností, pohodlým a útulnou atmosférou. V přízemí penzionu se nachází vnitřní a venkovní restaurace s posezením, na každém patře je k dispozici žehlička s žehlícím prknem. V penzionu není výtah. Nedaleko od penzionu je velký supermarket. Krátkou procházkou se dostanete do centra města Primorska, kde na vás čeká řada obchodů, restaurací, kaváren a pro milovníky vodních radovánek aquapark.

Pokoj pro 2 osoby (P 2)

standardně vybaven. Skládá se z jedné místnosti a dvou pevných lůžek bez možnosti přistýlky. Součástí vybavení je TV/SAT, mini lednice, wi-fi, klimatizace (za poplatek) a sociální zařízení balkánského typu (sprcha nemá okrajovou hranu), balkon s posezením. Pokoje jsou orientovány s výhledem do okolí nebo na moře.

Pokoj pro 3 osoby (P 3)

standardně vybaven. Skládá se z jedné místnosti a tří pevných lůžek bez možnosti přistýlky. Součástí vybavení je TV/SAT, mini lednice, wi-fi, klimatizace (za poplatek) a sociální zařízení balkánského typu (sprcha nemá okrajovou hranu), balkon s posezením. Pokoje jsou orientovány s výhledem do okolí nebo na moře.

Pokoj pro 4 osoby (P 4)

standardně vybaven. Skládá se z jedné místnosti a čtyř pevných lůžek. Součástí vybavení je TV/SAT, mini lednice, wi-fi, klimatizace (za poplatek) a sociální zařízení balkánského typu (sprcha nemá okrajovou hranu), balkon s posezením. Pokoje jsou orientovány s výhledem do okolí nebo na moře.

Vybavení

menší vstupní hala srecepcí, venkovní a vnitřní restaurace s posezením.

Stravování

bez stravy, možnost dokoupení snídaní v hotelu Malina snídaně formou bufetu.

Vzdálenosti

severní pláž 250, centrum 400, letiště v Burgasu 50 km.

Pláž

severní a jižní písečná pláž, obě pláže mají jemný písek a pozvolný vstup do moře.

Zábava a sport

bohatý večerní život, bary, restaurace, kavárny, obchůdky se suvenýry, aquapark, dvě pláže severní a jižní, na plážích možnost vodních sportů (za poplatek), půjčovny skútrů, kol a aut, fakultativní výlety.

Destinace
Proč právě Primorsko?

Primorsko je menší a stále rozvíjející se město, které je považováno za moderní turistické letovisko. Má dvě písečné pláže, které byly oceněny Modrou vlajkou pro svou čistotu. Najdete zde spoustu obchůdků, kaváren, barů, resturací a pizzerií. Ti co milují zábavu v kteroukoliv denní i noční hodinu doporučujeme Primorsko pro své vyhlášené diskotéky. Rodiny s dětmi pak ocení velký aquapark a pozvolná vstup do moře.

Vzdálenost od letiště: Burgas 60 km.

Pláž: dvě pláže. Severní má bouřlivější moře s většími vlnami a některé okrajové části jsou vyhrazeny pro nudisty. Oproti tomu Jižní má moře klidnější a je ideální pro rodiny s dětmi či neplavce. Vstup do moře je pozvolný i několik metrů od břehu.

Moře: azurové, na večer šedobílé.

Aktivity v okolí: vodní sporty na pláži, aquapark, půjčovny aut, kol a skútrů. Bohatý večerní život, fakultativní výlety, dobré spojení autobusem do Sozopolu.

Ubytování: ubytování v soukromí s vlastním stravováním v restauracích nebo si můžete koupit polopenzi už v ČR, hotel se snídaní.

Váš delegát: Žoro

Základní cena zahrnuje

  • ubytování, autobusovou dopravu, poplatky spojené s ubytováním, asistenci česky nebo slovensky mluvícího zástupce CK na místě (1x infoschůzka, asistence na telefonu).

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění (není-li objednáno), stravu (není-li objednáno), volitelné příplatky.
  • ubytování na zpětné ověření.

Informace o zájezdu

Pořadatel: KM Travel (TVARBET MORAVIA, a.s.), IČ 13690558.
Název hotelu dle pořadatele: Penzion ELENA
Lokalita dle pořadatele: Primorsko, Primorsko
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Elena Penzion **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 614 098
dnes 8–19 h

Lokalita

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací

Nezávazná objednávka

Číslo zájezdu: 2 614 098

Zájezd

osoba na pevném lůžku
2
8 181 Kč
příplatek za neobsazené lůžko
0
5 090 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
770 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
476 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč