Hotel Fairmont St Andrews

  Velká Británie, Skotsko, St Andrews

FAIRMONT ST.ANDREWS - golf

    Velká Británie, Skotsko, St Andrews
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel Farimont St. Andrews se rozprostírá na více než dvou čtverečních kilometrech a milovníkům golfu nabízí dvě hřiště, které jsou proslulé po celém světě. Hotel získal v roce 2010 ocenění Resort Hotel of the Year od organizace Golf Tourism Scotland. Nedaleké útesy nabízejí úchvatný výhled na zátoku St. Andrews.

Vybavení hotelu

Při příchodu do hotelu Vás ohromí  krásná recepce s krbem. V hotelu dále najdeme restauraci, Lobby bar, kulečník, wellness lázně, které pohladí vaše tělo i duši díky luxusním procedurám, fitness, 16 m dlouhý bazén, pára, sauna, jacuzzi, studio pro jógu a spinning, hlídání dětí, směnárnu, prádelnu a žehlení. V blízkosti hotelu jsou dvě světová mistrovská  golfová hřiště - Torrance and Devlin.

Vybavení pokoje

Každý pokoj má televizi se satelitem, koupelnu s WC, fén, žehlící prkno a kávovar.

Stravování

Zdejší restaurace jsou výborné,využívají místních produktů a každá z nich je jedinečná, nabízejí snídaně, polopenzi a plnou penzi, velký výběr vín.

Sport a zábava

Golf na 2 mistrovských hřištích The Torrance and The Kittocks, jízda na kole, střelba, rybaření, sokolnictví, lukostřelba, nákupy a prohlídka měst či muzeí.

Náš názor

Skutečná romantika spojená s kvalitou, tradicí a golfem.

565 656 610 Číslo zájezdu: 918 624
dnes 8–19 h