Hotel Fairyhill Cottage

Velká Británie, Skotsko, Islay

FAIRYHILL COTTAGE

  Velká Británie, Skotsko, Islay
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis:

FAIRYHILL COTTAGE - kouzlo nejen pro milovníky whisky Ať už se vypravíte na skotský ostrov Islay za úchvatnou krajinou, světoznámou whisky, krásnou přírodou nebo čarovnými legendami, toto je perfektní místo pro poznání všech!

Vybavení:

Venkovský domek stojí v ústraní, na úpatí Fairy Hill, kde podle legendy sídlí královna víl. Nachází se v Kildalton, v jihovýchodní části ostrůvku Islay, v dosahu pěší chůzí od moře. V blízkém okolí jsou hned tři z osmi místních světoznámých palírenwhisky. Milovníci přírody tady mohou pozorovat zvířata vč. tuleňů na pláži, četné druhy ptactva nebo vážky přímo na domku hnízdí od jara jiřičky. Dvě ložnice, koupelna, kuchyně s jídelnou, obytný pokoj s krbem. Kuchyně: elektrická kamna s grilem,lednice, mrazák, nádobí pro až 6 osob. V domě je TV a DVD přehrávač, ložní prádlo a ručníky. Předzahrádka a zahrádka za domem s výhledem do krajiny.

Stravování:

Vlastní.

Doprava:

Letecky na ostrov Islay (letenka se dvěma přestupy od 10.400 Kč). Na ostrově je půjčovna aut, jízdních kol, jezdí pravidelné autobusy a taxi.

Poznámka:

Kapacita: max. 6 osob (2x dvoulůžková ložnice a rozkládací gauč pro 2 osoby). Nelze pobyt se zvířaty. Pobyty: sobota - sobota. Ubytování od 15:00, odhlášení do 11:00. foto: FAIRYHILL COTTAGE.

565 656 610 Číslo zájezdu: 760 732
dnes 8–19 h