Fam Hotel & Resort

  Egypt, Marsa Alam

2/5

FAM HOTEL & RESORT

  Egypt, Marsa Alam
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel leží v kldné části oblasti Marsa Alam, 68 km od letiště.

Vybavení

Hotel vhodný zejména pro milovníky klidné dovolené a podmořského světa. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, restaurace á la carte s kuchyní rybí a egyptskou, snack bar, lobby bar, bar u bazénu, čistírna, internetové připojení, obchody.

Pokoje

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, telefon, TV se satelitním příjmem, lednička, sejf, fén, balkón nebo terasa. Možnost až dvou přistýlek.

Pláž

Hotel leží u písečné pláže, od které je oddělen komunikací. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Sport

Venkovní bazén (v zimním období vyhřívaný), wellnes centrum, jacuzzi, sauna, pára, masáže, billiard, stolní tenis, vodní pólo, plážový volejbal, potápění, kitesurfing, animační programy a zábavní večery.

Stravování

All inclusive, které zahrnuje:-snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby-10:00 - 23:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby-občerstvení během dne

Děti

Bazén, miniklub.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Fam Hotel & Resort ***
Typ pláže: kamenitá, oblázková, písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 708 196
dnes 8–19 h

Hodnocení

2/ 5 2 recenzí

Daniela červenec 2017 Egypt už není to, co býval. Hotel a služby sice odpovídaly své kategorii, ale na chování arabských turistů jsme opravdu nebyli připraveni. Byla to naše 7. náv... celá recenze

Lenka červenec 2017 Moon resort. Po příjezdu jsme byli tak trochu zklamaní.Hned nás ubytovali a dali náramek.První cesta vedla na pokoj,to bylo v pořádku.A hned na... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-fam-hotel-resort-marsa-alam-egypt-z708196/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací