Blue House Hotel

  Egypt, Marsa Alam

3/5

Blue House Hotel (ex Moon Resort)

    Egypt, Marsa Alam
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Jednoduchý hotelový resort pro nenáročnou klientelu se nachází 50 metrů od pláže. Letiště Marsa Alam je vzdáleno cca 60 km a nejbližší autobusová zastávka je vzdálena 3 km.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, lobby, restaurace, restaurace a la carte, bary, diskotéka, obchůdky se suvenýry, amfiteátr. Venku zahrada, bazén a terasa s lehátky, slunečníky a osuškami zdarma, bar u bazénu.

Pokoje

DR: koupelna/WC (vysoušeč vlasů), telefon, TV/sat., trezor, minibar, balkon nebo terasa.

Zábava

Animační programy pro děti i dospělé

Stravování

viz program All inclusive

Pláž

Písečná pláž cca 50 m, přes místní nepoužívanou komunikaci. Vstup do vody přes korálové podloží, doporučujeme obuv do vody. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma. Bar na pláži.

Program all inclusive

Snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Lehký dopolední a odpolední snack  Vybrané alkoholické i nealkoholické nápoje místní výroby (10:00-23:00). Víno podávané pouze během oběda a večeře.

Sportovní nabídka

Zdarma: biliárd, stolní tenis, fitness, plážový volejbal. Za poplatek: vodní sporty na pláži, kitesurfing.

Pro děti

Dětský bazén, hřiště, miniklub. Dětská postýlka zdarma (na vyžádání).

Wellnes

Za poplatek: vířivka, sauna, turecká lázeň, masáže a různé druhy zkrášlujícícj procedur.

Internet

Zdarma: WiFi v lobby.

Maximální obsazenost

Dvoulůžkový pokoj (DR): 3 dospělí / 2 dospělí + 2 děti / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí / 1 dospělý + 1 dítě / 1 dospělý Dítě do 14 let.

Doba transferu

60 min

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Blue House Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 567 449
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 18 recenzí

Mája srpen 2018 srpen 2018 Děs a bída. Nedoporučuji nikomu...……… varuji Vás kdo tam chcete strávit dovolenou... celá recenze

Josef Marks červenec 2018 Dovolená. Mimo prostor hotelu jsou pláže "hodně" zaneřáděné odpadky. Z hotelu není přístup na korálový útes, jen pouze ze zadní strany. K út... celá recenze

Monika Liberec červenec 2018 Dovolená bez moře. S dovolenou jsme byli spokojeni.Bylo pár nedostatků,ale doma taky není vše na 100%. Jako jeden nedostatek byla moc malá účinnost ... celá recenze

Lokalita

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací