Apparthotel Montana

  Rakousko, Štýrsko, Bad Mitterndorf

Familienhotel Montana, Bad Mitterndorf

    Rakousko, Rakouské termály, Solná komora, Štýrsko, Tauplitz, Bad Mitterndorf, Tauplitzalm
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Základní informace

Příjemný 4-hvězdičkový hotel se nachází v Bad Mitterndorfu v oblasti Salzkammergut. S panoramatickým výhledem na horu Grimming a okolní hory.

Proč si vybrat Familienhotel Montana
  • vhodný pro rodiny s dětmi
  • děti do 9 let zdarma
  • domácí mazlíčci jsou povoleni
  • hotel se nachází v atraktivní lokalitě
Ubytování

Pokoje mají balkon. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou, WC, TV, Wi-Fi připojení zdarma, trezor

Vybavení

Restaurace s vynikající kuchyní. Možnost posesení na venkovní terase nebo na sluneční terase. Parkování u hotelu je zdarma. Možnost půjčení kol za příplatek, možnost využití wellness se saunou, dětská herna

Strava

V ceně pobytu je snídaně formou bufetu, obědový balíček pro děti (k vlastní přípravě od snídaně), ovoce v hale, nealko bar pro děti v hale.

Check in od 14:00 hodin

Check out do 12:00 hodin

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Apparthotel Montana ****
Vzdálenost od sjezdovky: 6500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 146 483
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací