Hotel FIS

  Slovensko, Východní Slovensko, Štrbské Pleso

5/5

HOTEL FIS - Ubytování s polopenzí, lanovkami a vodními parky - Štrbské Pleso

  Slovensko, Slovenské termály, Východní Slovensko, Vysoké Tatry, Štrbské Pleso
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Je jedinečný svým umístěním, je oázou pro lyžaře, běžkaře a také pro všechny ostatní toužící po dokonalé relaxaci a odpočinku v srdci slovenských velehor. Hostům je k dispozici restaurace, denní bar, tělocvična, fitcentrum, stolní tenis, biliár a nově vybudovaně wellness centrum – finská sauna, infra sauna, vířivka a masáže.

V nejbližším okolí se nachází Štrbské pleso – Štrbské pleso je nejtypičtější morénové ledovcové jezero, pleso na jižní straně Vysokých Tater na Slovensku. Leží v nadmořské výšce 1346,6 m. A jeho rozloha je 20 ha a hloubka 20 m.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje s oddělenými lůžky nebo manželskou postelí. Do pokojů s manželskou postelí lze přidat jednu přistýlku a většina pokojů má balkon. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení a TV/SAT. V hotelu lze zajistit ubytování v rodinných pokojích až pro 4 osoby (dvě lůžka a dvě přistýlky).

Slevy

Dítě do 6 let bez nároku na lůžko se snídaní nebo polopenzí zdarma, jako platící osoby.

Základní cena zahrnuje

  • Ubytování s polopenzí, lanovkami a vodními parky
  • snídaně servírované / bufetové večeře v hotelové restauraci (v závislosti na obsazenosti) vstup do wellness centra parkování u hotelu lístky na lanovky a vstupy do vodních parků v ceně pobytu *
    • Nabídka platí pro všechny pobyty v termínu od 21.04.2024 do 30.11.2024 (poslední den check-out). Nabídka neplatí pro příjezdový den (check-in) a počet lístků se rovná počtu nocí během pobytu. Lístky jsou nepřenosné a v daný den je možné využít zároveň lístky na lanovky v Jasné nebo ve Vysokých Tatrách a také vstupy do jednoho z vodních parků Tatralandia nebo Bešeňová během aktuální provozní doby.
    Využití lístků na lanovky i vstupů do vodních parků je podmíněno registrací všech členů rezervace do programu Gopass před nástupem na pobyt. Pokud již klient registrovanou Gopass kartu má, je třeba ji předložit při check-inu. V případě zájmu o vydání Gopass karty na recepci hotelu, bude její vydání na místě zpoplatněno částkou 2 €. V případě odmítnutí registrace klienta do Gopass ztrácí nárok na čerpání služeb – lístků na lanovky a vstupy do vodních parků, jakož i finanční kompenzaci.
    • Cena na osobu / noc s polopenzí, vstupem do wellness centra (max. 3 hodiny denně), Wi-Fi v hotelové hale a parkování u hotelu. Prodej pobytů je na základě plovoucích cen, proto uvedené ceny v cenové tabulce jsou jen orientační. Plovoucí ceny se mění dle obsazenosti termínů. Čím je termín více vyprodaný, tím je vyšší cena. Proto se vyplatí kupovat si pobyty s předstihem, kdy termíny jsou minimálně obsazené. Ušetříte. Přesná cena Vám bude sdělena při potvrzení rezervace.
    • Dítě do 6 let bez nároku na lůžko se snídaní nebo polopenzí zdarma, jako platící osoby.

Základní cena nezahrnuje

  • Rodinný pokoj
  • Rekreační poplatek
  • Pobyt se psem

Informace o zájezdu

Pořadatel: DCK Rekrea Ostrava s.r.o., IČ 25379178.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL FIS - Ubytování s polopenzí, lanovkami a vodními parky - Štrbské Pleso
Lokalita dle pořadatele: Vysoké Tatry, Štrbské Pleso

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel FIS **
Vzdálenost od sjezdovky: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 584 135
dnes 8–19 h

Hodnocení

11. nejlepší hotel v destinaci Východní Slovensko

5/ 5 2 recenzí

Martin srpen 2015 Pobyt v hotelu FIS. Na Štrbském Plese jsem byl po 32.letech.Musím konstatovat,že jsem byl mile překvapen tím,že se víceméně za tu dobu nic nezměnilo,n... celá recenze

Radka P. březen 2015 Perfektní zimní dovolená. Skvělé umístění hotelu,perfektní přístup personálu,výborná strava,bezkonkurenční nabídka služeb hotelu.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL FIS - Ubytování s polopenzí, lanovkami a vodními parky - Štrbské Pleso
  Slovensko, Slovenské termály, Východní Slovensko, Vysoké Tatry, Štrbské Pleso

Cena
6 279 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 584 135

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
6 279 Kč
příplatek za rodinný pokoj
0
3 720 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč