Apartmány Lercher

Rakousko, Korutany, Flattach

Flattach, apartmány Lercher, zima

  Rakousko, Korutany, Mölltal / Ankogel, Rakouské ledovce, Flattach, Mölltaler Gletscher (ledovec)
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Korutany – to je zimní sportování a opravdová radost na sjezdovkách od vysokohorských sjezdů na ledovci až k bezpečným svahům pro nejmenší děti. Korutany na jihu země zůstávají neprávem ve stínu ostatních regionů. Tato oblast totiž nabízí jedny z nejlepších alpských středisek, nejdelší lanovku v Evropě, největší přírodní kluziště a řadu dalších unikátů. Díky své geografické poloze v alpsko-jadranské oblasti jsou Korutany obzvláště hýčkané sluncem a hosté tu zažijí zimní klima bohaté na sníh a o 100 hodin slunečního svitu více než v jiných lyžařských destinacích. Navíc jsou Korutany považovány za místo se zaručenými sněhovými podmínkami. Skiareál Ankogel je malý lyžařský areál na jižních svazích Ankogelu – vzdálenost 3 km. Dvě na sebe navazující kabinové lanovky vyvezou lyžaře do výšky 2 631 n.m. Skiareál Mölltaler Gletscher – lanovky do výše 3 122 n. m, 53 km upravených sjezdovek - vzdálenost 7 km.

Apartmánový dům Lercher je umístěn na klidném místě v údolí Flattach, cca 7 km od ledovce Mölltaler. Běžkařské stopy jsou 500 metrů od apartmánů a vedou k jezeru Gössnitzsee. Do centra městečka dojdete pěšky za 10 minut. Nejbližší autobusová zastávka je 400 metrů.

Ubytování

ve všech apartmánech je plně vybavená kuchyň (lednička, rychlovarná konvice, nádobí, mikrovlnná trouba, sporák, toustovač, gril, kávovar), TV, šatní skříň, koupelna, ručníky, povlečení, balkon nebo terasa, parketová podlaha. Apartmá č. 3 (68 m2) pro 4-6 osob má 2 ložnice a samostatné lůžku v obývacím pokoji, terasu. Apartmá č. 4 (82 m2) pro 3 -5 osoby má 2 ložnice a samostatné lůžko v obývacím pokoji, balkon.

Stravování

vlastní – možnost vaření v kuchyni v apartmánech. Lze si objednat i polopenzi.

Vybavení

soukromé parkoviště, Wi-Fi ve všech prostorách, zahrada, terasa, sluneční terasa, úschovna lyží a sušička lyžařských bot.. Domácí mazlíčci jsou povoleni.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 908 459
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací