Hotel Fun Holiday Beach Resort

  Jamajka, Cornwall, Negril

Fun Holiday Beach Resort

    Jamajka, Surrey, Kingston
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel je z roku 2003. Objekt má 42 pokojů. Jsou rozmístěny v jedné hlavní budově a v 2 vedlejších budovách. Po příjezdu do objektu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí, která je otevřena 24 hodin. Check in/check out je možný 24 hodin. Je zde hotelový sejf, směnárna, restaurace, bar, služba hlídání dětí, pokojová služba a prádelna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu (zdarma). Jsou zde i různé obchody. Je tady také hezká zahrada. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Hosté mohou využít shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Ubytování

Pokoje mají klimatizaci a koupelnu. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. K vybavení také patří sejf a za poplatek minibar. V kuchyňském koutě je lednička, mini lednička a varná konvice/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize, rádio, CD přehrávač, DVD přehrávač a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů.

Sport/aktivity

V hotelu je možné příjemně trávit volný čas. Pro hosty je zde bazén a venkovní bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Objekt nabízí svým hostům mnoho sportovních aktivit. Do pestrého sportovního programu patří například jízda na kole/horském kole, plážový volejbal a golf a za poplatek minigolf a jízda na koni. Jsou zde na výběr také různé druhy vodních sportů. Je tu například vodní lyžování, plachtění, jízda na kajaku a šnorchlování a za poplatek jet ski, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu, jízda na kánoi a potápění. Je možné zprostředkovat windsurfing. Dále je zde pro hosty fitness studio a stolní tenis. Po dlouhém dni mohou hosté načerpat energii ve wellness, kde mají na výběr spa a za příplatek také kosmetický salon a masáže. Objekt nabízí mnoho dalších zábavních aktivit, například živou hudbu, diskotéku a noční klub.

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla a vegetariánská jídla Hotel nabízí také drobné občerstvení. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Fun Holiday Beach Resort ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 183 176
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-fun-holiday-beach-resort-surrey-jamajka-z1183176/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Jamajka

Kryštof Kolumbus objevil Jamajku během své druhé objevné plavby do Ameriky v roce 1494. Uviděl vysoké hory a množství řek, a proto pojmenoval tento ostrov Hayamaca, kraj lesů a vod. Jamajka má bohatou historii protkanou životem a památkami několika kultur. Od roku 1655 byla pod nadvládou Angličanů po celých 300 let. Nádhera jamajské přírody umocněná exotickým prostředím karibské oblasti přitahuje návštěvníky z celého světa už desítky let. Hory, vodopády, zelené louky a lesy neopakovatelné krásy, pláže zlatavé barvy, nádherný bílý písek, křišťálová voda, nezapomenutelné západy slunce, to vše je Jamajka. Vítr ze severovýchodu a podvečerní vánky udržují stále příjemnou teplotu na pobřeží. Jamajka nabízí kromě odpočinku na bílých plážích také toulky po plantážích, rybaření a plachtění, golf, potápění, rafting a koupání v minerálních pramenech. Život na Jamajce se nese v rytmu reggae, které proslavil Bob Marley.

Jamajka - více informací